Erdélyi magyar támadót igazolt a Fradi

A Ferencváros profi szerződést kötött a csíkszeredai születésű, 18 esztendős János Norberttel.
Privacsek András 2016. szeptember 13., kedd 14:29
A Ferencváros profi szerződést kötött a csíkszeredai születésű, 18 esztendős János Norberttel.
Szerző: Privacsek András 2016. szeptember 13., kedd 14:29

Az FTC kedd délután profi szerződést kötött a 18 esztendős János Norberttel. A labdarúgóval hosszútávú megállapodást írt alá az egyesület. Norbi elsőként az NB III-as együttesben bizonyíthat, ha ott kiemelkedő teljesítményt nyújt, akkor természetesen bármikor számításba veheti Thomas Doll az élvonalban is - írja a fradi.hu.

János Norbert Csíkszeredán született 1998. május 30-án. Már hamar elhagyta a szülői házat, és Kolozsvárra költözött, ahol éveken át az Universitatea Cluj együttesét erősítette. Az egyesület azonban nehéz helyzetbe került, így Norbi szabadon igazolhatóvá vált, és egyértelmű célja volt, hogy Magyarországra igazoljon.

Norbi elmondása szerint agresszív támadó játékos, aki a jobb és a balszélen is képes jó teljesítményt nyújtani. Korábban a román korosztályos válogatottakban futballozott, de minden vágya, hogy a magyar nemzeti csapatban is pályára lépjen, hiszen ahogyan fogalmazott: „a magyar címer mégiscsak a magyar címer”.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz