Elfogadták a Fradi ajánlatát a válogatott védő ügyében - aztán jött a fordulat

Hiába egyezett meg az árról a Ferencváros és válogatott kiszemeltjének klubja, a bolgár csapat mégis visszalépett az üzlettől.
Dudás Gábor 2019. június 16., vasárnap 15:33
Hiába egyezett meg az árról a Ferencváros és válogatott kiszemeltjének klubja, a bolgár csapat mégis visszalépett az üzlettől.
Szerző: Dudás Gábor 2019. június 16., vasárnap 15:33

Már tavaly tavasszal is téma volt, hogy Ivan Goranov, a bolgár Levszki Szófia 27 éves balhátvédje a Ferencvároshoz igazolhat, de akkor meghiúsult az üzlet. Helyi lapinformációk szerint azonban a zöld-fehérek e hónap elején újra "támadásba" lendültek, hivatalos ajánlatot, ajánlatokat is küldtek a bolgároknak. Végül három kört is alkudoztak a felek, a Levszki hivatalos levélben jelezte aztán, mennyit kér a játékosért, a helyi rekordbajnok feltételeit pedig el is fogadta az FTC.

Ekkor azonban jött a fordulat: a novsport.com cikke szerint a Levszki vezetősége utólag mégis visszatáncolt, közölte, hogy nem engedi el a játékost, ami alaposan meglepte a Fradi képviselőit.

"Meglepődtünk a Levszki magatartásán, mi azt hittük, egy európai hírű klubbal egyeztetünk..." - idézi a lap a magyar félről jött reakciót (hogy ki reagált pontosan a magyar klubtól, arról nem szól a cikk - a szerk.). Így a Fradi másodszor járhat sikertelenül Goranov megszerzésének ügyében.

Egy másik bulgáriai portál, a kotasport.com szerint a Levszki létszámhiánya miatt mondott végül nemet a Ferencvárosnak. Peter Hubchev vezetőedzőnek jelenleg csak 12 játékos áll a rendelkezésére, egy új igazolás sem érkezett még, miközben 15(!) távozója volt már a klubnak. Emiatt nem akartak végül mégsem megválni Goranovtól, aki 33 mérkőzésen játszott a Levszkiben az előző idényben. Értékét 1 millió euróra taksálják jelenleg.

Olvastad már?
Kubatov a csoportkört akarja: "Néhányan nehezen viselik a csapatban Rebrov szigorát" - a Fradi-elnök évet értékelt
A 30. bajnoki cím, az edzőváltás, Rebrov szerződése, a nemzetközi szereplés és megcélzott csoportkör, valamint a Ferencváros átigazolási politikája is téma volt Kubatov Gábor FTC-elnök évértékelő interjújában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz