Eldőlni látszik az újabb Fradi-igazolás érkezése - ennyi időre írhat alá a kiszemelt

Argentínában már megerősítést nyert, hogy az élvonalbeli Lanús 21 éves középpályása, Gastón Lódico a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. Azt is tudni vélik, mennyi időre ír alá a kiszemelt.
Dudás Gábor 2020. január 6., hétfő 8:58
Argentínában már megerősítést nyert, hogy az élvonalbeli Lanús 21 éves középpályása, Gastón Lódico a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. Azt is tudni vélik, mennyi időre ír alá a kiszemelt.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 6., hétfő 8:58

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 21 éves Gastón Lódico kölcsönben kerül a Ferencvároshoz az argentin élvonalbeli Lanús együttesétől. A középpálya közepén és bal szélén is bevethető futballista maga is jelezte már egyik közösségi oldalán, hogy Budapestre utazott, hogy véglegesítse szerződését a magyar bajnokkal, az FTC-nél azonban még nem kommentálták a lehetséges érkezését.

Az argentin sajtóban azonban már a játékost, illetve egyik képviselőjét is idézik már, a fortalezagranate.com.ar oldalon pedig az is kiderül, mennyi időre írhat alá a zöld-fehérekhez Lódico.

"Eldőlt. Egy kölcsönszerződésről van szó, amely másfél évre szól és vételi opciót is tartalmaz majd" - írja a portál.

A Ferencváros kedden utazik el spanyolországi edzőtáborába, hétfőn a játékosok - köztük az új igazolásokkal, így Vécsei Bálinttal, Szánthó Regővel és talán Lódicóval - pedig orvosi vizsgálatokon vesznek majd részt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz