EL: Legnagyobb csillaga nélkül érkezik a Fradi ellenfele - ők a Shamrock hiányzói

Az íreknél jónéhány labdarúgó kihagyja a Fradi elleni összecsapást, a csapat 18 éves sztárja betegség miatt nem utazott el Budapestre.
Póczik Dávid 2022. augusztus 18., csütörtök 16:30
Az íreknél jónéhány labdarúgó kihagyja a Fradi elleni összecsapást, a csapat 18 éves sztárja betegség miatt nem utazott el Budapestre.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 18., csütörtök 16:30

Több játékosát sem tudta nevezni az FTC elleni Európa Liga-keretbe az ír Shamrock Rovers vezetőedzője, Stephen Bradley. A szakvezető azt is kiemelte, hogy szeretné egyben tartani a csapatot a nyári átigazolási időszakban, így a számos beérkező ajánlat ellenére sem lesznek távozók - írja a thesun.ie.

Az írek egyik legígéretesebb játékosa, Aidomo Emakhu betegség miatt hagyja ki a Ferencváros elleni Európa Liga-összecsapást. A 2003-as születésű, saját nevelésű játékos ebben a szezonban már a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is betalált és felkeltette az angol Millwall érdeklődését is.

Emakhu mellett még Ronan Finn (eltiltott), Graham Burke (vádlisérülés), Chris McCann (vádlisérülés), Roberto Lopes (térdsérülés) és Simon Power (izomsérülés) is hiányzik a Shamrock keretéből.

Az El-rájátszás első mérkőzését csütörtökön 18.30-tól rendezik a Groupama Arénában.

Olvastad már?
Csercseszov betartotta ígéretét: két helyen is változtatott a Fradi EL-playoff keretén
A Vidi ellen megsérült Rasmus Thelander mellett Stejpan Loncar is kikerült a Fradi UEFA felé leadott keretéből. Két, az elmúlt napokban sérüléssel bajlódott futballista viszont bekerült.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz