Fotó: www.fradi.hu

EL: A Fradi válogatottja az olasz sztárcsapat célkeresztjében – miatta jöttek megfigyelők a Groupamába

Olasz sajtóhír szerint a Fiorentina scoutjai csütörtök este a helyszínen követték figyelemmel a Ferencváros szlovén válogatott védőjének teljesítményét.
Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 16:02
Fotó: www.fradi.hu
Olasz sajtóhír szerint a Fiorentina scoutjai csütörtök este a helyszínen követték figyelemmel a Ferencváros szlovén válogatott védőjének teljesítményét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 16:02

A hazai átigazolási rovatunkban korábban már beszámoltunk arról, hogy hollandiai sajtóhírek szerint az egykori BEK- és UEFA Kupa-győztes Feyenoord játékosmegfigyelője a helyszínen figyelte a Ferencváros szlovén válogatott védőjének, Miha Blazic teljesítményét a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli EL-csoportmérkőzésen.

A calciomercato.it oldalon ezúttal szintén a Fradi szlovén védőjéről jelent meg egy hír,

a lap értesülései szerint az olasz élvonalbeli Fiorentina is érdeklődik a Ferencváros játékosa iránt.

Az olasz lap megjegyzi, a Serie A kétszeres bajnokcsapatának megfigyelői csütörtök este kifejezetten a szlovén védő miatt érkeztek a Groupama Arénába a CSZKA Moszkva elleni Európa Liga-csoportmeccsre. A cikkben megemlítik, hogy Blazic a magyar együttes egyik meghatározó tagja, akit már korábban is kiszemelt magának néhány olasz első osztályú együttes.

Blazic 2017 nyarán érkezett a Fradihoz, amelynél hamar alapemberré vált, a most futó szezonban is szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, kilenc bajnokin és az EL-csoportkör négy találkozóján is pályára lépett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz