Fotó: www.fradi.hu

EL: A Fradi válogatottja az olasz sztárcsapat célkeresztjében – miatta jöttek megfigyelők a Groupamába

Olasz sajtóhír szerint a Fiorentina scoutjai csütörtök este a helyszínen követték figyelemmel a Ferencváros szlovén válogatott védőjének teljesítményét.
Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 16:02
Fotó: www.fradi.hu
Olasz sajtóhír szerint a Fiorentina scoutjai csütörtök este a helyszínen követték figyelemmel a Ferencváros szlovén válogatott védőjének teljesítményét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 16:02

A hazai átigazolási rovatunkban korábban már beszámoltunk arról, hogy hollandiai sajtóhírek szerint az egykori BEK- és UEFA Kupa-győztes Feyenoord játékosmegfigyelője a helyszínen figyelte a Ferencváros szlovén válogatott védőjének, Miha Blazic teljesítményét a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli EL-csoportmérkőzésen.

A calciomercato.it oldalon ezúttal szintén a Fradi szlovén védőjéről jelent meg egy hír,

a lap értesülései szerint az olasz élvonalbeli Fiorentina is érdeklődik a Ferencváros játékosa iránt.

Az olasz lap megjegyzi, a Serie A kétszeres bajnokcsapatának megfigyelői csütörtök este kifejezetten a szlovén védő miatt érkeztek a Groupama Arénába a CSZKA Moszkva elleni Európa Liga-csoportmeccsre. A cikkben megemlítik, hogy Blazic a magyar együttes egyik meghatározó tagja, akit már korábban is kiszemelt magának néhány olasz első osztályú együttes.

Blazic 2017 nyarán érkezett a Fradihoz, amelynél hamar alapemberré vált, a most futó szezonban is szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, kilenc bajnokin és az EL-csoportkör négy találkozóján is pályára lépett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz