Fotó: fradi.hu

EL: A Fradi minden eddiginél kedvezőbb helyzetben - így várhatják a csoportkört továbbjutás esetén

Az előző évekkel ellentétben a zöld-fehérek ezúttal a harmadik kalapból várhatják majd az EL-csoportkör sorsolását, ha túljutnak az íreken.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 13., szombat 18:39
Fotó: fradi.hu
Az előző évekkel ellentétben a zöld-fehérek ezúttal a harmadik kalapból várhatják majd az EL-csoportkör sorsolását, ha túljutnak az íreken.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 13., szombat 18:39

Mint ismert, kedden, szerdán és csütörtökön lezárult a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőköre is, így nagyjából letisztult a kép, hogy a Shamrock Rovers elleni továbbjutás esetén milyen helyzetből várhatja a Ferencváros az EL-csoportkör sorsolását.

A zöld-fehérek az elmúlt három évben rendre a negyedik kalapból várhatták a sorsolást, akár a Bajnokok Ligája-, akár az Európa Liga-főtáblára jutottak fel,

ezúttal viszont a kassiesa.net elemzése szerint a Fradi harmadik kalapos lesz, amennyiben túljut ír ellenfelén az EL-playoffban.

A kupasorsolások alapját képező koefficiens-rangsorban az FTC jelenleg 15.5 ponttal áll.

Olvastad már?
A Fradit kiejtő BL-csapat megszólalt a Vidi-támadó szerződtetéséről
A Qarabagnál kijelentették, hogy Budu Zivzivadze neve nem szerepel azok között, akiket szeretnének szerződtetni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz