Egy góllal bizonyult jobbnak a Fradi a bolgár rekordbajnok ellen

A Ferencváros felkészülési mérkőzésen Tokmac Nguen góljával 1-0-ra legyőzte a 31-szeres bolgár bajnok CSZKA Szófia csapatát.
Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 20:35
A Ferencváros felkészülési mérkőzésen Tokmac Nguen góljával 1-0-ra legyőzte a 31-szeres bolgár bajnok CSZKA Szófia csapatát.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 27., csütörtök 20:35

A szerdai Red Bull Bragantino elleni kezdőhöz képest Danilo Ihnatenko kezdőként debutált, valamint ezúttal Dibusz Dénes védte a Fradi kapuját.

A 21. percben majdnem megszerezte a vezetést a Fradi, Bőle Lukács hozta fel remekül a labdát, majd Varga Rolandot indította a bal szélen, aki Oleksandr Zubkovval játszott össze remekül, a középre lőtt labdát azonban Priskin Tamás nem tudta gólra váltani. Egy perccel később újabb Priskin-helyzetet lehetett feljegyezni, ám a CSZKA védője nagyot mentett előle.

Nem sokkal később a bolgárok is veszélyeztettek, Ali Sowe lőtt 22 méterről, de a lécet találta el, a kipattanót pedig Lasha Dvali tisztázta, majd a félidő második felében még egy nagyot kellett tisztáznia Evandro szólója után. A 41. percben ismét Sowe lőtt, Dibusz Dénes azonban hatalmasat védett, egy perccel később pedig Ihnatenkót kellett lecserélni, így Marten Wilmots már hamarabb beállt - tudósított a fradi.hu.

A második félidő első fele kevésbé volt eseménydús, a cserékre pedig végül a 62. percben került sor. A pályára lépők között volt Eldar Civic is, így ő is debütált a Fradiban. Szűk tíz perccel később megszerezte a vezetést a Ferencváros, Tokmac Nguen tolta balról középre a labdát, majd 20 méterről a bal alsó sarokba tekert - pont mint a Vidi ellen (1-0)!

A 77. percben újra Tokmac veszélyeztetett, remekül húzott el a bal oldalon, nem tudták megállítani, így lőni tudott, de a labda elment keresztbe a kapu előtt. A 81. percben Michal Skvarka remek távoli lövését védte hatalmas bravúrral a CSKA kapusa. A másik oldalon is szükség volt nagy védésre, Dibusz Dénes sokadik nagy bravúrja megtartotta a zöld-fehérek előnyét, így legyőzték a CSZKA Szófiát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz