Dragóner lett az NB II-es élcsapat ügyvezetője - hivatalos

Dragóner Attilát nevezték ki az NB II-ben szereplő Soroksár ügyvezetőjének és sportigazgatójának.
Privacsek András 2017. február 14., kedd 12:58
Dragóner Attilát nevezték ki az NB II-ben szereplő Soroksár ügyvezetőjének és sportigazgatójának.
Szerző: Privacsek András 2017. február 14., kedd 12:58

Ahogy azt a csakfoci.hu elsőként megírta még januárban, Dragóner Attila lett a Soroksár vezetője. Az elmúlt években a Ferencváros utánpótlásában dolgozó Dragóner Attilát nevezték ki az NB II-ben a második helyen telelő Soroksár ügyvezetőjének és sportigazgatójának. A döntés már ma megszületett, de Dragóner Attila hivatalosan csak április 1-jén kezdi meg a munkát új pozíciójában – írja a fradi.hu.

- Sportigazgatóként hozzám tartozik majd a teljes soroksári labdarúgás, az utánpótlás és a felnőtt csapat egyaránt - kezdte Dragóner. - Persze ahogy mindenhol, Soroksáron is az első számú együttes szereplése kerül a kirakatba, de a csapat felépítése, a klubstratégia meghatározása is nagyon fontos feladatom lesz. Képben vagyok, tudom, hogy az elmúlt években Farkas Kálmán, Szűcs Mihály és Lucsánszky Tamás mennyit tett azért, hogy a Soroksár jól működő csapattá alakuljon. A klub szerény költségvetéssel gazdálkodik, de roppant összetartó, családias hangulatot alakítottak ki, ami nagyszerű irányvonal. Nem egyszerű így helyt állni, de az elmúlt időszakban eredményesen játszott a csapat.

 

A korábbi Fradi-védő elmondta, mit jelent számára ez a kinevezés.

- Mindenképpen előrelépés, hiszen egy egész klubot vezetni komoly feladat. A felnőtt futballal még meg kell ismerkednem ilyen oldalról, de közel 35 éve ebben a sportágban dolgozok, ismerem a szereplőket, úgyhogy egyáltalán nem tartok tőle. Mindig is jellemző volt rá, hogy szeretem a kihívásokat, és élni akarok a lehetőséggel, amit kaptam. Minden vágyam, hogy olyan klubot alakítsak ki, amely példaértékű lehet Magyarországon.

Újabb külföldi csatár lehet a Lokié, így fizet Kádárért a Dinamo - friss hazai átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz