Dollal folytatná a Fradi - a Rapid nem kereste a magyar klubot

Nem is keresték a zöldeket, de ha ez meg is történne, akkor sem engednék el csak "úgy".
Dudás Gábor 2016. november 8., kedd 13:27
Nem is keresték a zöldeket, de ha ez meg is történne, akkor sem engednék el csak "úgy".
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 8., kedd 13:27

 

Miután a német Bild beszámolt róla, Ausztriában is kiemelt téma lett Thomas Doll esetleges bécsi munkavállalása. Mint ismert, a német bulvárlap azt írta hétfőn, hogy az edzőjét és sportigazgatóját is menesztő Rapidnál a Ferencváros jelenlegi edzőjének kinevezése is felmerült.

Honlapunk úgy tudja, hogyha esetleg van is ilyen elképzelés a Rapidnál, azt tettek egyelőre nem követték, nem történt ugyanis semmilyen megkeresés a Rapid részéről a zöld-fehérek irányába, de ha erre sor kerülne, nem lenne "automatikus" Doll távozása.

Még akkor sem, ha a német szakember a Paks elleni vereség után két nyilatkozatában is csalódottan beszélt a jelenlegi helyzetről. Először azt hangsúlyozta, hogy "így" felesleges címvédésről beszélni, majd pedig a folytatás kapcsán azt mondta, télen mindenképpen le kell ülni a vezetőkkel dönteni egy-egy játékos sorsáról.

Mivel a szakembernek hosszú távú élő szerződése van a klubbal, ezért a Fradival is meg kellene állapodnia a Rapidnak a "kivásárlásáról", ami azért sem menne könnyen, mert értesüléseink szerint a Ferencvárosnál nem gondolkodnak edzőcserében, Dollal szeretnék folytatni a munkát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz