Doll szerint teljesen más lesz a tavaszi Fradi - Gera már edzésben

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője beszélt a sérültekről és a terveiről.
Privacsek András 2017. február 9., csütörtök 16:59
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője beszélt a sérültekről és a terveiről.
Szerző: Privacsek András 2017. február 9., csütörtök 16:59

 - A hétvégén szinte a teljes keretből tudunk meríteni, Gera Zoli már edzésben van, Cukicnak vannak kisebb problémái, ő valószínűleg a hétvégén kimarad és Nalepát kell nélkülöznünk még két-három hétig, ő Valenciában szalagsérülést szenvedett - idézi az ulloi129.hu a Ferencváros vezetőedzőjét.

- Örülök, hogy az új játékosokat korán le tudtuk igazolni, még az edzőtábor előtt. Valenciában így együtt tudtuk velük eltölteni az időt, napi két edzésen, meccseken, étkezésnél, szabadidőben is. Úgy gondolom, hogy a csapatunk minőségi szintje emelkedett, nagyobb lesz a konkurenciaharc, ami szükséges is a jelenlegi helyzetünkben. Úgy látjuk, hogy Dibusz és a védelem is újra megtalálta a közös hangot, az ősszel voltak ingadozások, de most jobban néz már ki, Dénes jól irányítja őket, legyen szó rögzített helyzetről vagy más akcióról.

 

- Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk a Honvéd ellen. Sokat dolgoztunk, sokat beszélgettünk arról, mi nem volt jó az ősszel, főleg a végén, amikor nagyon lelassultunk, így az ellenfeleknek nem volt nehéz dolga. Látva az edzéseket, jó az előérzetem, úgy gondolom, hogy egy teljesen más, egy szebbik arcunkat mutatjuk tavasszal.

Ki nyeri a Magyar Kupát? Fogadj!

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz