Doll: Ez felháborító, le kell ülnünk a vezetőkkel a télen

Nagyon elégedetlen a német, több játékos sorsa is erősen bizonytalan.
Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 15:13
Nagyon elégedetlen a német, több játékos sorsa is erősen bizonytalan.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 7., hétfő 15:13

Thomas Doll már a Paks elleni bajnoki mérkőzést követően is dühösen értékelt, de a Blikknek adott nyilatkozatában is kritikus volt még a német.

- Minden adva volt ahhoz, hogy jól futballozzunk, de ezúttal nem csináltunk semmit a pályán. Hiányzott a kreativitás, a játékosaink nem vállalták a párharcokat és a cseleket. (…) Az mindent elmond a mai teljesítményünkről, hogy az öltözőnkben egyetlen labdarúgót sem láttam, akinek jegelni kellett volna a vádliját, mert annyira kihajtotta magát, hogy szinte megszakadt a pályán.

Az FTC német szakvezetője a rapszodikus teljesítmény okait és a megoldásokat keresve fanyar poént sütött el, és előre is tekintett.

- Talán mentális gondok vannak a játékosoknál, mert a sok néző miatt lámpalázasak, s nem tudnak rendesen passzolni. Lehet, ez a probléma…A viccet félretéve, felháborító, hogy milyen gólokat kapunk, s amíg ilyen teljesítményt nyújtunk, senkitől sem akarom azt hallani, hogy a bajnoki címért, valamint a kupagyőzelemért küzdünk. Az most már teljesen világosan látszik, hogy a közelgő téli szünetben le kell ülnünk majd a vezetőkkel, s muszáj megbeszélnünk, a keret mely tagjaival nem folytatjuk tovább a közös munkát. Biztos vagyok benne, hogy jó döntéseket hozunk – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz