Doll elmondta, ő lesz-e a Hamburg edzője - így reagált a hírre

A német sajtóban többször is téma volt esetleges visszatérése, így reagált a Ferencváros vezetőedzője a lehetséges kinevezésére.
Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 10:57
A német sajtóban többször is téma volt esetleges visszatérése, így reagált a Ferencváros vezetőedzője a lehetséges kinevezésére.
Szerző: Dudás Gábor 2017. november 3., péntek 10:57

Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt napokban ismét felerősödtek azok a hírek, melyek szerint Thomas Doll visszatérhet egykori csapatához, és leülhet a német Hamburg kispadjára. A témát egy korábbi, és állítólag visszatérő klubvezető, Jürgen Hunke dobta fel, mondván szeretné, ha a HSV korábbi játékosa és trénere ismét a klubhoz szerződne.

A lassan négy éve a Ferencváros szakmai munkáját irányító Doll az FTC csütörtöki sajtótájékoztatóján reagált a hírre az ulloi129.hu szurkolói oldal beszámolója szerint.

A Hamburggal kapcsolatos pletykákkal nem foglalkozom, ott van egy kolléga, aki dolgozik, nekem pedig elég feladatom van itt, nem a vezetőségük dobta be a nevemet, ezek csak spekulációk. Nem is ad így okot a gondolkozásra nekem, teljes figyelmemet a Ferencvárosra fordítom. Szerződésem van itt, nem is szeretnék ilyenről feltételesen sem beszélni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz