Dibusznak a nyakáról pattant ki a labda a Qarabag gólja előtt: "A magas páratartalom, a mély, puha talaj sok energiát kivett mindenkiből"

Dibusz Dénesnek volt 1-2 két nagy védése, de a Qarabag góljánál elpártolt tőle a szerencse. A Fradi kapusa úgy érzi, az 1-1 után a visszavágón kiharcolják a továbbjutást a BL-ben.
Privacsek András 2022. augusztus 4., csütörtök 8:42
Dibusz Dénesnek volt 1-2 két nagy védése, de a Qarabag góljánál elpártolt tőle a szerencse. A Fradi kapusa úgy érzi, az 1-1 után a visszavágón kiharcolják a továbbjutást a BL-ben.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 4., csütörtök 8:42

- A játék képet tekintve reális a döntetlen, az első félidőben viszonylag jól kontrolláltuk a mérkőzést, nem volt benne, hogy gólt szereznek - kezdte Dibusz Dénes az M4 Sportnak. - Ezen a szinten már sokkal jobban büntetik a hibákat, mint az első fordulóban. Sajnos a szabadrúgásnál nem volt szerencsém, a nyakamról kipattant a labda. Az első félidő végére elfogytunk egy kicsit. A második félidőben az eredmény tartására voltunk berendezkedve, magas volt a páratartalom, mély és puha a talaj, ezek sok energiát kivettek mindenkiből. A végén eldőlhetett volna a mi javunkra, de nekik is volt 1-2 lehetőségük. Összességében nem lehetünk elégedetlenek. Hazai pályán a saját közönségünk előtt meg kell csinálni.

Olvastad már?
Csercseszov a Qarabag elleni döntetlen után: "Nem éreztem, hogy a második félidőben visszaálltunk volna" - beszélt a továbbjutási esélyekről is
Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el az azeri Qarabag ellen a BL 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar bajnok vezetőedzője értékelt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz