Fotó: www.fradi.hu

Dibusz: "Ha ezt a teljesítményt megközelítjük Razgradban, akkor továbbjutunk" – így értékelt a Fradi kapusa

Varga Rolandot bosszantja az utolsó pillanatban bekapott gól, és természetesen Isael sem elégedett azzal, hogy újabb tizenegyest hagyott ki.
Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 16:18
Fotó: www.fradi.hu
Varga Rolandot bosszantja az utolsó pillanatban bekapott gól, és természetesen Isael sem elégedett azzal, hogy újabb tizenegyest hagyott ki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 16:18

Drámai végjátékban 2-2-es végeredménnyel zárta utolsó hazai fellépését az EL-csoportkörben a Ferencváros, amely az Espanyol ellen majdnem megszerezte a három pontot, ám a 96. percben egyenlítettek a vendégek. A lefújást követően a Digi Sport hírműsorának a zöld-fehérek három játékosa is nyilatkozott.

Varga Roland kiemelte, hogy a kihagyott tizenegyes benne van a játékban, inkább az a bosszantó, hogy a végén csak néhány másodperc volt hátra és nem tudták kihúzni kapott gól nélkül.

A büntetőt hibázó Isael szintén nem elégedett, mert nem sikerült nyerniük és a tizenegyest sem tudta berúgni.

– De azért mégis bizakodhatunk az utolsó forduló előtt, mert nem játszottunk rosszul, sőt jól játszottunk. Bulgáriában mindenképpen nyernünk kell és akkor meglesz a továbbjutás.

Jó és erős csapatunk van, többször megmutattuk már, hogy idegenben is tudunk jól játszani és Razgradban is ez lesz a célunk

– tette hozzá a brazil támadó középpályás.

A két nagy védést is bemutató Dibusz Dénes úgy látja, a Ludogorec elleni meccshez egyértelműen fel kell használni az elmúlt öt Európa Liga-mérkőzésen szerzett rengeteg tapasztalatot.

– Akárhogy is nézzük, ez nekünk új volt és minden mérkőzés egy tanulási folyamat része. A legtöbbet majd a Ludogorec elleni hazai meccsből kell merítenünk és abból kell úgy felkészülnünk, hogy még egyszer nehogy megtörténjen az ugyanaz, mint a hazai mérkőzésen, hogy gyorsan hátrányba kerülünk. Mindenképpen a három pont megszerzésének a céljával kell kiutaznunk, fel fogunk készülni és nagyon bízom benne, hogy jó teljesítményt fogunk nyújtani.

Ha a mait megközelítjük, vagy túl is tudjuk szárnyalni, akkor komoly esélyünk van arra, hogy meglegyen a továbbjutás és a győzelem

– zárta a továbbra is remek formában védő Fradi-kapus.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz