Détári is játszik a Fradi jótékonysági eseményén

Mellette többek között Ebedli Zoltán, Szőke István, Garaba Imre és Pisont István is pályára lép. A teljes bevételt az olaszországi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói számára ajánlják fel.
Budai László 2017. február 10., péntek 18:30
Mellette többek között Ebedli Zoltán, Szőke István, Garaba Imre és Pisont István is pályára lép. A teljes bevételt az olaszországi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói számára ajánlják fel.
Szerző: Budai László 2017. február 10., péntek 18:30

Szokolai László, az FTC legendás labdarúgója főszervezésében 2017. február 12-én, vasárnap 10 órától a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd és az MTK részvételével jótékonysági öregfiúk labdarúgó teremtorna lesz az Elek Gyula Arénában. Az esemény teljes bevételét az olaszországi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói számára ajánlják fel - írja a fradi.hu.

Igazi sztárparádé várható a vasárnapi teremtornán: olyan korábbi kiváló labdarúgók lépnek pályára többek között, mint Ebedli Zoltán, Szokolai László, Mucha József, Szőke István, Máté János, Zámbó Sándor, Tóth András, Esterházy Márton, Dajka László, Garaba Imre, Gáspár József és Boda Imre.

 

Pénteken újabb csillagokkal bővült a már eddig is impozáns névsor. Eldőlt, hogy a Honvéd és a válogatott korábbi futballistája, Pisont István mellett részt vesz a jótékonysági teremtornán Détári Lajos is, aki játékosként a Honvédban és a Ferencvárosban egyaránt megfordult, majd 2011 és 2012 között szakmai igazgatóként segítette az FTC-t.

Détári három hazai bajnoki címét a Honvéd csapatában szerezte, így nem meglepő, hogy vasárnap is a kispestiek csapatát erősíti majd. Döme pályafutása során háromszor volt magyar gólkirály, de megválasztották a német, a görög és a svájci liga legjobb légiósának is – mindhárom országban trófeát nyert aktuális egyesületével.

Détári a világválogatottban 7-szer, a magyar nemzeti csapatban 61 alkalommal lépett pályára. Az 1986-os világbajnokságon ő lőtte Magyarország máig utolsó vb-találatát, de emlékezetes a Népstadionban Lengyelország ellen nullszögből lőtt szabadrúgásgólja is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz