Fotó: fradi.hu

Csercseszov: "Meglátjuk, mennyire lesznek bátrak a Qarabag játékosai" - a Fradi-edző a Puskás ellen hiányzó Boliról is beszélt

Sztanyiszlav Csercseszov szerint nem lehet kijelenteni, hogy ki a párharc favoritja. Tokmac úgy érzi, nem számít, hogy lesznek hiányzói az ellenfélnek, nem ez fog dönteni.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 2., kedd 18:28
Fotó: fradi.hu
Sztanyiszlav Csercseszov szerint nem lehet kijelenteni, hogy ki a párharc favoritja. Tokmac úgy érzi, nem számít, hogy lesznek hiányzói az ellenfélnek, nem ez fog dönteni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 2., kedd 18:28

A Ferencváros a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén az azeri Qarabag ellen vendégszerepel augusztus 3-án, magyar idő szerint 18 órakor. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón először Tokmac Nguen osztotta meg várakozásait.

– Hosszú utazáson vagyunk túl, de nem volt semmi gond. Nagyon jó támadó játékosai vannak az ellenfélnek, nehéz mérkőzésre számítok. Nem számít, hogy vannak hiányzói a Qarabagnak, ez nem fogja befolyásolni a mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy erős felállásban fognak pályára lépni – idézi Tokmac Nguent a fradi.hu.

Ezt követően a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov válaszolt az újságírók kérdéseire.

– Mindkét csapatnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, ezen a szinten nincs könnyű ellenfél, tudjuk, hogy erős csapat ellen fogunk játszani – kezdte Sztanyiszlav Csercseszov. Szerdán tiszta lappal indulunk, nem lehet kijelenteni, ki a favorit. Tisztelnünk kell az ellenfelet, kielemeztük őket. A Qarabag erős támadó-futballt játszik hazai pályán, erre fel kell készülnünk. Van egy sajátos stílusuk, minden attól függ, milyen játékstílust sikerül játszanunk. Meglátjuk, mennyire lesznek bátrak a Qarabag játékosai.

A Fradi orosz vezetőedzőjét a hétvégi bajnokiról hiányzó, valamint egy török csapattal is összeboronált Franck Boliról is kérdezték.

– A Puskás elleni mérkőzést ki kellett hagynia, már együtt edz a csapattal, remélhetőleg szerdán pályára léphet

– mondta a Fradi trénere, majd arra is kitért, hogy a Qarabag már kellő rutinnal rendelkezik a nemzetközi porondon. – Ha egy ellenfél ezen a szinten tud ennyi évig maradni, az dicséretre méltó, tisztelnünk kell az ellenfelet, de maximálisan ki kell elemeznünk őket és semmiképpen sem kell tartani tőlük.

Olvastad már?
BL-playoff: Kiderült, a Fradinak melyik csapatot kell legyőznie a csoportkörért
Az UEFA kisorsolta, hogy továbbjutás esetén mely csapaton át vezethet a Ferencváros útja a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz