Csercseszov: "Hasonló mérkőzéssel lennék elégedett, mint a Puskás Akadémia, vagy a Monaco ellen"; Dragóner is ott lesz a ZTE kispadján - ezt várják a főszereplők

Újpest - Puskás Akadémia és Ferencváros - ZTE mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 13. fordulója.
Privacsek András 2022. október 30., vasárnap 10:10
Újpest - Puskás Akadémia és Ferencváros - ZTE mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 13. fordulója.
Szerző: Privacsek András 2022. október 30., vasárnap 10:10

Újpest - Puskás Akadémia, 15:00

Kiss Tamás (a Puskás Akadémia játékosa): - Nagyon nehéz mérkőzést várok, ezek a legnehezebb meccsek, hiszen a veszélyzónában lévő csapatok szívják fel magukat leginkább, ezért mindenkinek 110 százalékot kell nyújtania. Remélem, betalálok, megpróbálom a csapatot góllal, gólpasszal segíteni. (pfla.hu)

Ferencváros - ZTE, 17:30

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - A szezont új edzővel kezdték, a holland Ricardo Moniz személyében. Ő több változtatást is csinált a ZTE taktikájában. A zalaiak eddigi játéka alapján elmondható, támadószellemű, egységes, összetartó csapat, nehéz őket meglepni, de azon leszünk. Hasonló találkozóval lennék elégedett, mint a Puskás Akadémia, vagy a Monaco ellen. Jó intenzitású mérkőzést várok, megfelelő hozzáállást, egységes csapatszellemet és győztes mentalitást. Számítok a drukkereinkre is, remélem, a szurkolóink ezúttal is olyan fantasztikus légkört teremtenek, mint az UEL-meccseken. (fradi.hu)

Az MLSZ által hozott hétközi döntés alapján Ricardo Moniz nem irányíthatja a csapatot a pálya mellől. A szakmai stáb mellett, viszont a kispadon fog helyet foglalni a sportigazgató, Dragóner Attila.
- Azt gondolom, hogy toronymagasan a bajnokság legerősebb csapatához látogatunk a hétvégén, remek egyéni képességekkel rendelkező játékosok alkotják a Ferencváros csapatát. Mi csapatként szeretnénk meglepni őket, bízunk a játékstílusunkban, az energiánkban és az egységükben a vasárnapi mérkőzésen. (zte.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz