Fotó: fradi.hu

Csercseszov betartotta ígéretét: két helyen is változtatott a Fradi EL-playoff keretén

A Vidi ellen megsérült Rasmus Thelander mellett Stejpan Loncar is kikerült a Fradi UEFA felé leadott keretéből. Két, az elmúlt napokban sérüléssel bajlódott futballista viszont bekerült.
Budai László 2022. augusztus 18., csütörtök 8:30
Fotó: fradi.hu
A Vidi ellen megsérült Rasmus Thelander mellett Stejpan Loncar is kikerült a Fradi UEFA felé leadott keretéből. Két, az elmúlt napokban sérüléssel bajlódott futballista viszont bekerült.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 18., csütörtök 8:30

Sztanyiszlav Csercseszov az FTC Shamrock Rovers EL-playoff mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elárulta, hogy kihasználja azt a lehetőséget, amely megengedi, hogy szerda estig két helyen is változtasson csapata UEFA felé leadott keretén. Ez a lista már csak azért is különösen fontos, mert aki nincs rajta, az nemcsak az odavágón, de a visszavágón sem léphet pályára.

A Fradi vezetőedzője betartotta ígéretét, a korábbi keretből kivette azt a Rasmus Thelandert, akit sérülés miatt a MOL Fehérvár elleni bajnokin le kellett cserélni, mellette Stjepan Loncar nincs még ott a korábbiakhoz képest.

Helyettük bekerült két, az elmúlt napokban szintén sérüléssel bajlódó futballista: Samy Mmaee és Kristoffer Zachariassen. Csercseszov szerda délután azt mondta, hogy a két játékos a most csütörtök esti mérkőzésre talán még nem áll majd készen, de reméli, a visszavágón bevetheti őket. Ehhez pedig - ahogy feljebb is írtuk - az kell, hogy már most nevezzék őket.

A Fradi végleges EL-playoff kerete ITT.

Olvastad már?
Fradi-Shamrock: Ismét csúnyán megjárták az írek az utazással, az edzőnek már elege van
Nem Dublinból, hanem csak az onnan több mint 200 kilométerre lévő Shannon-reptérről tudott útnak indulni a Shamrock a csütörtöki, Fradi elleni EL-playoffra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz