Csercseszov a Slovantól elszenvedett vereség után: "Öt perc kivételével elégedett lehetek, minden esélyünk megvan"

Így értékelte a Fradi-Slovan (1-2) BL-selejtezőt Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros trénere.
Budai László 2022. július 20., szerda 22:34
Így értékelte a Fradi-Slovan (1-2) BL-selejtezőt Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros trénere.
Szerző: Budai László 2022. július 20., szerda 22:34

A Fradi 2-1-es vereséget szenvedett a Slovantól a két csapat Bajnokok Ligája-selejtezős párharcának első mérkőzésén. Az összecsapást követően így értékelt Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző.

A cserékről

Így döntött a vezetőedző.

Az előző mérkőzéseken sem voltak a pályán ezek a játékosok az utolsó 10 percben. Traoré két napig nem tudott úgy edzeni, ahogy kellett volna, mi tudjuk, hogy mire van szükségük a játékosoknak.

A visszavágóról

- Sajnos nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk, néha a futballisten ezt átírja. Van még egy visszavágó, kielemezzük a mérkőzést, felkészülünk egy hét alatt.

Öt perc kivételével elégedett lehetek a meccsel, a jövő heti visszavágón minden esélyünk megvan.

A mai problémákról

- Nem különösebb problémák vezettek ehhez az eredményhez. Talán a koncentráció alábbhagyott, amikor egy pontrúgás után kaptunk gólt, ez benne van a fociban. Nekem az a dolgom, hogy megfelelő edzésmunkával egy hét alatt maximálisan felkészítsem a csapatot. Voltak labdavesztéseink, amiket ki tudtak használni, de ők maguktól is képesek kontrákat kialakítani. Készen álltunk mindenre, amit a Slovan képes ellenünk nyújtani. Tudtuk, mire számíthatunk, ilyen a futball, kielemezzük a mai összecsapást.

Arról, mit mondott az öltözőben

- Annyit mondtam, hogy túlvagyunk az első félidején a párharcnak, és hátrányban vagyunk - se többet, se kevesebbet nem mondtam. Holnap 9-kor edzés van, és készülhetünk a visszavágóra.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz