Fotó: Sas Gábor

Csercseszov a Fradi csoportelsősége után: "Holnap edzés, most kezdődik az igazi munka!" - elárulta, mivel elégedett maximálisan

A Ferencváros vezetőedzője szerint a legfontosabb, hogy a klub és a szurkolók is örülnek, neki nincs ideje ünnepelni.
Nyikes Zoltán 2022. október 27., csütörtök 23:38
Fotó: Sas Gábor
A Ferencváros vezetőedzője szerint a legfontosabb, hogy a klub és a szurkolók is örülnek, neki nincs ideje ünnepelni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 27., csütörtök 23:38

Mint ismert, a Ferencváros 1-1-et játszott az AS Monaco ellen az Európa Liga-csoportkör ötödik fordulójában, és mivel a kvartett másik mérkőzésén a Crvena Zvezda 2-1-re legyőzte a Trabzonsport, így a Fradi csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé.

A lefújást követően Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző így értékelte a látottakat az M4 Sporton.

– Az első félidőben hátrányba kerültünk, ezt szerettük volna mindenképpen megfordítani a második játékrészben, ennek érdekében különböző változtatásokat eszközöltünk a pályán. Aminek a legjobban örülök, az az, ahogyan reagáltunk erre az állásra. Sikerült döntetlenre kihozni ezt a meccset, nyilván szerettünk volna nyerni, de a hozzáállásnak maximálisan örülök. Szerettem volna először is lenyugtatni kicsit a csapatot a félidőben, aztán pedig szerettünk volna kicsit offenzívebbek lenni, ezért hoztuk be Marquinhost Gojak helyére, aztán a végén Tokmacot is. Azon voltunk, hogy fordítsunk az eredményen.

A legfontosabb, hogy a klub és a szurkolók is örülnek, az edzőnek ilyenkor nincs túl sok ideje ünnepelni. A játékosok most kicsit ünnepelhetnek, viszont holnap 10:30-tól edzés. Most kezdődik az igazi, komoly munka!

– mondta az orosz szakember, akitől azt is megkérdezték, meddig juthat el a Fradi az EL-ben. – Mérkőzésről mérkőzésre haladunk és gondolkodunk, nem szeretnénk még ennyire a jövőbe tekinteni, van még egy meccsünk a Trabzonspor ellen, aztán a következő nemzetközi találkozó csak jövőre lesz.

Olvastad már?
Hatalmas szenzáció az EL-ben: A Fradi csoportelső a Monaco elleni döntetlennel és megéri a kupatavaszt - videók
Az első játékrészben hátrányba került a Ferencváros, amely ekkor még kevésbé volt veszélyes, a fordulás után viszont rászolgált a döntetlenre, amely így csoportelsőséget ér.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz