Böde burkoltan üzent Rebrovnak: "3 meccsen 12 gól nem rossz statisztika"

Böde Dániel hatodik mesterhármasát szerezte pályafutása során. A Ferencváros támadója szerint kifizetődő, ha ő is és Lanzafame is a pályán van.
Privacsek András 2018. október 28., vasárnap 9:46
Böde Dániel hatodik mesterhármasát szerezte pályafutása során. A Ferencváros támadója szerint kifizetődő, ha ő is és Lanzafame is a pályán van.
Szerző: Privacsek András 2018. október 28., vasárnap 9:46

- Nem számolom, hány mesterhármasnál járok, azt tudom, hogy Dibusznak már lőttem hármat. Várom a lehetőséget, múlt héten sajnos csak két kapufáig jutottam. Az utolsó két meccsen nem nyertünk, most fontos volt a siker. A Diósgyőrnek volt 2-3 helyzete, ha ők vezetnek, nagyon nehéz lett volna a mérkőzés.

Lanzafame és én utoljára az első két fordulóban, az MTK és a DVTK ellen játszottunk együtt, s azt a két meccset is 4–1-re nyertük, úgyhogy úgy tűnik, nem olyan rossz, ha mi ketten egyszerre a pályán vagyunk, ezen a három meccsen rúgtunk 12 gólt, ami nem rossz statisztika – értékelt Böde Dániel az M4 Sportnak.

Böde első gólja:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz