Fotó: www.vecernji.hr

BL: "Semmit nem tudok a Fradiról" – a Dinamo edzője a telt ház segítségében bízik

A Ferencváros következő ellenfelének vezetőedzője úgy gondolja, a zsúfolásig megtelt Maksimir-stadion 20-30 százalékkal megdobja a játékosai teljesítményét.
Nyikes Zoltán 2019. július 31., szerda 11:15
Fotó: www.vecernji.hr
A Ferencváros következő ellenfelének vezetőedzője úgy gondolja, a zsúfolásig megtelt Maksimir-stadion 20-30 százalékkal megdobja a játékosai teljesítményét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 31., szerda 11:15

Mint ismert, a Dinamo Zagreb 3-0-ra megverte hazai pályán a grúz Saburtalót, így összesítésben 5-0-val továbbjutott a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körébe, ahol a Ferencvárossal találkozik. A tbilisziek elleni összecsapást követően a zágrábiak vezetőedzője, Nenad Bjelica elégedetten nyilatkozott csapatáról, majd a Fradiról is beszélt röviden.

– Tudtuk, hogy türelmesnek kell lennünk, és előbb-utóbb sikerül majd feltörni az ellenfelünket. Azt is tudtuk, hogy jó csapat ellen játszunk, volt is néhány helyzetük, ekkor a játékunk nem volt a megfelelő szinten, ám a szünetet követően Olmo és Petkovic beállásával már jól játszottunk és magabiztos győzelmet ünnepelhettünk – idézi a Vecernji Bjelicát, aki azonban még közvetlenül a meccs után nem tudta, melyik együttes lesz az ellenfelük a következő körben. – Ki lesz a következő? Mondjátok meg nekem. Ferencváros? Rendben...

Egyelőre még semmit nem tudok róluk, nem foglalkoztunk velük ezidáig,

de jelenleg is csak a Gorica elleni bajnokira koncentrálunk, ezt követően kezdünk el készülni a magyarokra. Egy biztos, játékosaim telt ház előtt legalább húsz-harminc százalékkal jobban tudnak játszani.

A tréner hozzátette, még sok tartalék van a csapatában, hiszen néhány játékosa csak később kapcsolódott be a felkészülésbe, páran pedig eddig csak a háttérből figyelték a meccseket, így bőven lesz kikhez nyúlni a későbbiekben. A Dinamo a Saburtalo elleni visszavágót zárt kapuk mögött játszotta az UEFA korábbi büntetése miatt, ám a Ferencváros ellen már nézők előtt futhatnak ki a gyepre a horvátok, így telt házat várnak a Maksimir-stadionba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz