BL-selejtező: Lanzafame és az új igazolás is a kezdőben – itt vannak a csapatok

A 20.00-kor kezdődő mérkőzés előtt ismertek a kezdőcsapatok, ahol a Ferencváros vezetőedzője a kezdőbe jelölte Davide Lanzafamét és a nyári igazolást, Eldar Civicet.
Csakfoci Admin 2019. július 24., szerda 19:00
A 20.00-kor kezdődő mérkőzés előtt ismertek a kezdőcsapatok, ahol a Ferencváros vezetőedzője a kezdőbe jelölte Davide Lanzafamét és a nyári igazolást, Eldar Civicet.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 24., szerda 19:00

A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Dvali, Civic - Haratin, Ignyatenko - Zsubkov, Skvarka, Tokmac - Lanzafame

(cserék: Gróf, Heister, Sigér, Frimpong, Szignyevics, Isael, Bőle)

A Valletta FC kezdőcsapata: Bonello - Pena Beltre, Borg, Borg, Zerefa - Pulis - Nwoko, Tulimieri, Packer, Muscat - Fontanella

(cserék: Camilleri, Cini, Dimech, Monticelli, Piciolo, Tonna, Yuri)

A mérkőzést a csakfoci.hu-n élőben közvetítjük, ne maradj le Te sem!

Olvastad már?
BL-selejtező: Ferencváros-Valletta FC 3-1 - közvetítés
A Ferencváros második Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésén a máltai Valletta FC-t fogadja a Groupama Arénában. Kövesd a történéseket a csakfoci.hu-n percről percre!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz