BL: A svéd és az izlandi bajnokot is kaphatja a Fradi - itt a szűkített lista

Eldőlt, hogy mely csapatok közül kaphat ellenfelet a Ferencváros első BL-selejtezőjén. A sorsolást vasárnap délben tartják.
Privacsek András 2020. augusztus 9., vasárnap 9:12
Eldőlt, hogy mely csapatok közül kaphat ellenfelet a Ferencváros első BL-selejtezőjén. A sorsolást vasárnap délben tartják.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 9., vasárnap 9:12

Az UEFA augusztus 9-én, vasárnap délben kisorsolja a Bajnokok Ligája első selejtezőinek párosításait. A Ferencváros a tavalyi nemzetközi szereplésének köszönhetően kiemeltként várhatja a sorsolást, mostanra pedig rövidült azon nem kiemelt csapatok listája, akikkel a Fradi szembenézhet az első körben - írja a fradi.hu.

Ez alapján a zöld-fehérek ellenfele lehet a svéd Djurgardens, az izlandi KR Reykjavik, valamint a még augusztus 11-én lejátszandó északír Linfield és a koszovói Drita párharc győztese (utóbbi két csapat ekkor játssza az előselejtező döntőjét).

Egy nappal később, hétfőn szintén 12.00-kor pedig a második kör ágrajzát is elkészítik, tehát az is kiderül, egy-egy első körös párharc győztese ki ellen folytathatja a selejtezőket.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, kivéve a BL playoffjában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz