Beszélni sem nagyon akar a Fradiról a távozó légiós

Oliver Hüsing szerint arra jó volt az egy év, hogy külföldön is kipróbálja magát.
Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 18:59
Oliver Hüsing szerint arra jó volt az egy év, hogy külföldön is kipróbálja magát.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 18:59

A német Oliver Hüsing mindössze egy év után távozott a Ferencvárostól és hazájába, a harmadosztályú Hansa Rostock együtteséhez igazolt. Oda, ahol 2015-ben egy félévet eltöltött a Werder Bremen kölcsönjátékosaként.

- Jól kezdődött minden Budapesten, de az idény vége felé kialakult körülmények ahhoz vezettek, hogy távoznom kellett. Körülnézte, voltak ajánlataim, a Bundesliga 2-ből is, de végül úgy döntöttem, hogy a Hansához igazolok. (…) Összességében nem bántam meg, hogy Magyarországra kerültem, tapasztalatot tudtam szerezni így külföldön is, új kultúrát ismerhettem még, szélesítettem a látókörömet. Kupagyőztes lettem, 26 mérkőzésen játszhattam. Bár a végén távoznom kellett, pozitív irányba ment a karrierem - nyilatkozta a Weser Kurier c. lapnak a védő.

Hüsingnél rákérdeztek arra is, amit említett, azaz hogy milyen körülmények miatt kellett távoznia az FTC-től, és hogy akar-e ezekről beszélni.

Nem

– hangzott a rövid válasz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz