Április végéig döntenek a Fradi csatáráról az osztrákok

Egyelőre pletykaként kezelik a klubnál a ferencvárosi támadó, Marco Djuricin esetleges megszerzéséről szóló híreket. A sportigazgató látna fantáziát benne.
Mokány Lajos 2017. április 8., szombat 9:57
Egyelőre pletykaként kezelik a klubnál a ferencvárosi támadó, Marco Djuricin esetleges megszerzéséről szóló híreket. A sportigazgató látna fantáziát benne.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 8., szombat 9:57

Mint arról beszámoltunk, osztrák lapértesülések szerint a Sturm Graznál azon dolgoznak, hogy visszacsábítsák a csapat korábbi játékosát, a jelenleg a Fradiban futballozó Marco Djuricint. A Krone szerint a graziak sportigazgatója egy „Super Sturmnak” nevezett támadósort álmodott meg, amelyben a jelenleg az osztrák góllövőlistát 15 góllal vezető Sturm-csatár, Deni Alar, valamint Djuricin játszana.

A Sturm lehetséges erősítési tervei között most ismét előkerült Djuricin neve, igaz, egyelőre konkrétumok nélkül. Günter Kreissl, a klub sportigazgatója szerint ez az ügy egyelőre csak pletyka kategória. 2-3 kiszemeltjük van, és ugyan történtek egyeztetések a lehetséges célpontok ügynökeivel, április végén dől majd el, tesznek-e például Djuricinért lépéseket.

A Weltfussballnak mindenesetre azt mondta, látna fantáziát a játékosban, de a lehetséges megszerzése kapcsán számos érdekes kérdés is adódik.

Mint azt megírtuk, a játékos megszerzése nem egyszerű. Djuricinnek nyárig van kölcsönszerződése a Fradival, és könnyen lehet, hogy a zöld-fehérek is szívesen megtartanák a 8 bajnoki találatnál járó - és ezzel Böde Dániellel holtversenyben házi gólkirálynak számító - támadót. Hivatalosan azonban 2018 nyaráig még az RB Salzburg kötelékébe tartozik, így onnan kellene kivásárolni őt.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz