Állítják: Topbajnokságokból érdeklődnek a Fradi egyik legjobbja iránt - így áll az ügye

Albán sajtóhírek szerint Myrto Uzuni iránt Bundesliga-klubok mellett Spanyolországból is érdeklődnek. Úgy tudjuk, az említett országok országokból nem mutatkozott hivatalos érdeklődés az albán szélső iránt.
Csakfoci Admin 2022. január 19., szerda 17:30
Albán sajtóhírek szerint Myrto Uzuni iránt Bundesliga-klubok mellett Spanyolországból is érdeklődnek. Úgy tudjuk, az említett országok országokból nem mutatkozott hivatalos érdeklődés az albán szélső iránt.
Szerző: Csakfoci Admin 2022. január 19., szerda 17:30

Az albán oranews.tv szerint Myrto Uzuni, a Ferencváros albán válogatott szélsője a Magyarországon elért kiemelkedő teljesítményének köszönhetően több európai csapat érdeklődését is felkeltette.

Az Ora News a 26 éves labdarúgóhoz közel álló forrásokból úgy értesült, két meg nem nevezett, a német Bundesligában szereplő klub is Uzunival szeretné megerősíteni keretét a januári átigazolási időszakban. Hozzáteszik: Spanyolországból is érdeklődnek iránta, azonban a problémát a ferencvárosi klub jelentheti, amely nem akar lemondani a 22-szeres albán válogatott támadó szolgálatairól, aki mára nagyon fontos láncszemmé nőtte ki magát az Üllői úton.

A csakfoci.hu információi szerint a kint leírtakkal ellentétben a felsorolt országokból nem mutatkozott hivatalos érdeklődés Uzuni uránt.

Uzuni 2020 augusztusában érkezett a Ferencvároshoz, amelyben minden sorozatot figyelembe véve 66 tétmeccsen 36 gólt és 14 asszisztot jegyzett. Az idei szezonban 30 mérkőzésen 21 gól és 8 gólpassz fűződik a nevéhez.

Olvastad már?
Csercseszov: "Nem tudok pontosan válaszolni arra, milyen csapatom van" - Rebrovval is beszélt a Fradiról
Az orosz tréner beszélt az eddigi tapasztalatairól, a felkészülés menetéről, valamint a 2022-es célokról is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz