Állást ajánlottak a Fradi edzőjének - ez volt a válasza

Játékosok után "kémkedett" a tréner, akit visszacsábítanának volt csapatához.
Dudás Gábor 2016. október 13., csütörtök 8:28
Játékosok után "kémkedett" a tréner, akit visszacsábítanának volt csapatához.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 13., csütörtök 8:28

Mint arról beszámoltunk, Ralf Zumdick, a Ferencváros pályaedzője Ghánában járt, és kiszúrt egy "kivételes képességű"tehetséget a klubnak.

Mint kiderült, a német tréner volt csapatánál, a helyi bajnokság 5. helyén végzett Asante Kotoko együttesénél járt megfigyelőként, de a footballghana.com cikke szerint rögtön szóba került az is, volna-e kedve esetleg visszatérni vezetőedzőként is az afrikai országba (2003-ban ült a ghánaiak kispadján, majd a ghánai válogatottat és az olimpiai csapatot is irányította rövid ideig).

- Rendkívül érdekes és izgalmas időszakot töltöttem el Ghánában, nagyon fontos tanulóperiódusa volt a pályafutásomnak. Ráadásul először voltam akkor Afrikában, meg is szerettem az Asante Kotoko csapatát, amelynek jól ismerem a tradícióit. De jelen helyzetben nem aktuális a visszatérésem, nem is gondolkodom ezen, hiszen két év hátravan még a Ferencvárossal között szerződésemből, és szeretném azt tiszteletben tartani – mondta a korábbi kiváló kapus.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz