A Zvezdánál már fenik a fogukat a Fradira: "Most megmutathatjuk, miért félnek hozzánk jönni az ellenfelek"

A Crvena Zvezdánál csütörtökön visszavágnának a Ferencvárosnak az 1975-ös KEK-mérkőzésért, amely után az FTC a döntőbe jutott.
Póczik Dávid 2022. október 5., szerda 12:05
A Crvena Zvezdánál csütörtökön visszavágnának a Ferencvárosnak az 1975-ös KEK-mérkőzésért, amely után az FTC a döntőbe jutott.
Szerző: Póczik Dávid 2022. október 5., szerda 12:05

A szerb Crvena Zvezda csütörtökön a Ferencvárost látja vendégül az Európa Liga H-csoportjában. A hazaiak két vereséggel indítottak a főtáblán, így az FTC ellen szeretnének javítani. Erről az együttes hátvédje, Strahinja Erakovic nyilatkozott a zurnal.rs-nek.

A szezon első felében leginkább a idegenben játszottunk, tehát a Ferencváros elleni mérkőzés lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk, miért félnek hozzánk jönni a csapatok. A teltházas lelátók nagy jelentőséggel bírnak a végeredmény szempontjából, nekünk pedig győzelemre van szükségünk.

- Tudom, hogy a stadion történetének legnagyobb nézőszáma éppen a Ferencváros ellen volt, és bár ez a szám most nem lehetséges, de ha az arénát az utolsó székig megtöltjük, akkor megtehetjük azt, amit 1975-ben nem tudtunk - utalt Erakovic a 47 évvel ezelőtti KEK-összecsapásra, ahol 2-2-s döntetlen után végül az FTC jutott a döntőbe 110 ezer drukker előtt.

- Visszatértünk a válogatott szünetről, és a hétvégén lelkes játékot mutattunk a Novi Sad ellen is. Két győzelmet értünk el, majd azonnal az Európa Ligára kezdtünk koncentrálni. Félelmetes támogatást kaptunk Szabacsban és a Karadjordjében is. Minden lehetőséget arra használunk, hogy a legjobban felkészüljünk a Ferencvárosra, és hogy jó játékkal és elszánt hozzáállással menjünk bele a mérkőzésbe - zárta.

A lap továbbá hozzáteszi, hogy amint azt tegnap megírtuk, combsérülése miatt továbbra is kérdéses a játéka a Fradi elleni találkozón a Zvezda rutinos hátvédjének, Nemanja Milunovicnak.

Olvastad már?
Dibusz: "Az nem vezet sehova, ha soha nem mondom el a véleményemet" - interjú Rebrovról, Csercseszovról és a külföldi ajánlatokról
Miért nyílt számára egy teljesen új távlat, amikor Szergej Rebrov a klubhoz érkezett? Mennyi esélyt lát, hogy a válogatottnak is első számú kapusa legyen? Mikor volt a legközelebb a külföldre igazoláshoz, és miért tartja visszásnak, ha valaki a kamerák előtt “indulatoskodik”? Dibusz Dénessel készített interjúnkból megtudod.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz