novosti.rs

A Zvezda edzője: "A Fradi kihasznált két olyan pillanatot, amikor mi aludtunk" – úgy érzi, saját magukat verték meg

A szerbek vezetőedzője úgy látta, hogy a fegyelmezetlenség és a felelőtlenség miatt szenvedtek vereséget az FTC otthonában.
Nyikes Zoltán 2022. október 14., péntek 10:13
novosti.rs
A szerbek vezetőedzője úgy látta, hogy a fegyelmezetlenség és a felelőtlenség miatt szenvedtek vereséget az FTC otthonában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 14., péntek 10:13

A Crvena zvezda vezetőedzője, Milos Milojevic azon kesergett, hogy szerinte együttese saját hibáiból, figyelmetlenségéből kapta mindkét gólt, illetve elöl tisztább helyzeteket szeretne látni és nagyobb koncentráltságot a befejezéseknél.

– A rivális játszotta a játékát, kicsit reaktívak voltak, vártak egy-egy kontrát olyan helyzetekből, ahol mi mentünk előre, de passzívan, és ez az első gólnál is így volt. A második kapott gólt inkább nem is kommentálom, mert olyan hibát nem lehet elkövetni, hogy 12 méterről fejjel kapjunk gólt. Kihasználtak két olyan pillanatot, amikor mi aludtunk, másrészt pedig mi nem használtuk ki megfelelően a lehetőségeket és a jó helyzeteket. Hiányzott a minőség és a jobb döntések azokban a helyzetekben. A második félidő játékának egy része recept arra, hogyan kellene játszanunk, a többi viszont nem. Az átmenetben sokat engedtünk nekik, őszintén szólva, a mi hibáinkból még egy gólt lőhettek volna.

A szerb szakember is kiemelte, hogy jó hangulat uralkodott a stadionban, illetve megjegyezte, hogy a Ferencváros nem lepte meg őt semmivel, a saját játékát remekül játszotta, védekezésből gyorsan lendült támadásba.

– Nem vagyok olyan, aki panaszkodik, jobban is csinálhattuk volna, a második gól elvágott minket, mert utána volt hét, nyolc elvesztegetett percünk a frusztráció miatt. Minden tiszteletem a Ferencvárosé, de saját magunkat vertük meg, mert a hibáinkból kaptunk gólt. A legnehezebb és legfájdalmasabb a hibáinkból tanulni, a fegyelmezetlenség és a felelőtlenség miatt szenvedtünk vereséget – idézi a klubhonlap Milojevicet.

Olvastad már?
Dibusz: „Ha nem is nyertünk meg minden párharcot, de legalább feküdtek az ellenfél játékosai” – így értékelték a fradisták az EL-győzelmet
A Crvena zvezda elleni mérkőzést követően Dibusz Dénes, Samy Mmaee és Pászka Lóránd értékelte a győzelmet az M4 Sporton.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz