Fotó: skslovan.com

A Slovan edzője: “Valószínűleg nem állunk készen a BL-csoportkörre” - Csercseszov nemrég egy játékost is felajánlott neki

A Slovan és a Fradi vezetőedzője igen jó kapcsolatot ápol egymással, ám most aligha fognak majd viccelődni.
Budai László 2022. július 18., hétfő 10:47
Fotó: skslovan.com
A Slovan és a Fradi vezetőedzője igen jó kapcsolatot ápol egymással, ám most aligha fognak majd viccelődni.
Szerző: Budai László 2022. július 18., hétfő 10:47

Most szerdán a budapesti mérkőzéssel kezdődik a Ferencváros és a Slovan BL-selejtezős párharca. A pozsonyiakat irányító Vladimir Weiss a russia.posten.com-nak adott interjújában beszélt a mérkőzésről és az FTC vezetőedzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval való jó kapcsolatáról is.

- Amikor Stas Magyarországra érkezett, beszéltünk telefonon, szóba kerültek az aktuális ügyeink, a családjaink. Felajánlotta Lasha Dvalit, akinek épp akkor járt le a szerződése, de végül nem lett belőle transzfer. Viccelődtünk is egymással, most azonban nem lesz idő a tréfálkozásra.

Csercseszov jó csapatot épített, sok új minőségi játékossal erősített. Nála mindig a fegyelem van a középpontban. Nagy derbi lesz a mostani az országok és a fővárosok, Budapest és Pozsony között is. A stadionok mindkét mérkőzésen tele lesznek.

A Slovan edzője azt is elmondta, hogy jelenleg minden bizonnyal még nem reális számukra a BL-be jutás.

- Az az álmunk, hogy folyamatosan részt vehessük valamelyik nemzetközi kupa csoportkörében. Valószínűleg még nem állunk készen a Bajnokok Ligájára, de meglepetések előfordulhatnak. 17 évvel ezelőtt az Artmediával is hasonlóan sikerült bejutnunk, úgyhogy meglátjuk, mit hoz a jövő.

Olvastad már?
A Slovan edzője nem ment el a sajtótájékoztatóra csapata meglepő veresége után - a segítője keményen kritizált
Vladimír Weiss segítőjét küldte az újonc Podbrezová elleni 2-1-es vereséget követően a meccs utáni sajtótájékoztatóra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz