Fotó: Alex Nicodim/Sportsfile

A Shamrock középpályása elámult a Fraditól: “Otthon ilyet nem igazán látni”

A Shamrock középpályása, Gary O’Neill elárulta, miért volt különösen nehéz a Ferencváros ellen játszaniuk.
Budai László 2022. augusztus 20., szombat 11:25
Fotó: Alex Nicodim/Sportsfile
A Shamrock középpályása, Gary O’Neill elárulta, miért volt különösen nehéz a Ferencváros ellen játszaniuk.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 20., szombat 11:25

Nagy tisztelettel beszélt a Ferencvárosról a Shamrock Rovers 27 éves játékosa, Gary O’Neill, aki a The Sunnak bővebben is elemezte, miért volt annyira nehéz dolguk a csütörtöki, ír szempontból 4-0-s vereséggel végződött összecsapáson.

- Nagyon sok focit nézek, és a Ferencváros Slovan elleni mérkőzését is láttam, mert korábban találkoztunk a pozsonyiakkal, és érdekelt a meccsük. Akkor persze még nem számítottam rá, hogy a Ferencvárossal találkozunk. Néztem őket, és az a srác, Kristoffer Zachariassen, aki még csak nem is játszott ellenünk, duplázott a párharc során. (Az eredeti cikkben Franck Boli neve szerepel, de Boli “csak” egy gólt lőtt a Slovan elleni párharc során, ráadásul csereként pályára lépett az írek ellen, így minden bizonnyal Zachariassenre gondoltak, akivel kapcsolatban igaz a játékos megállapítása - a szerk.) Ha Angliát nézed, akkor persze ott szupersztárok vannak, de eljössz egy ilyen helyre, és a futball színvonala itt is nagyon jó.

Ha csak egy passzt elrontottunk, akkor két átadással már a 16-osunkon belül voltak. Otthon ilyet nem igazán látni, ott lehet, hogy ezt megúszod. De ők mindig két-három passzra voltak attól, hogy a 16-osunkon belül legyenek, és készek voltak rá, hogy veszélyeztessenek.

Olvastad már?
Csercseszov két Fradi-játékos távozásáról beszélt: “Ha mindketten elmennek, lehet, hogy lesz egy érkezőnk”
A Fradi orosz vezetőedzője elismerte, hogy török klubok érdeklődnek két játékosa iránt. Csercseszov így minden bizonnyal Franck Boli és Samy Mmaee esetleges eligazolásáról beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz