Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd szerb csatára a Fradi-Zvezdáról: “A Puskás Aréna is megtelt volna” - erre figyelmeztette a vendégeket

Nenad Lukic szerint a Zvezdának jobb a védelme, mint a Fradinak, de most sokkal nehezebb dolguk lesz a szerbeknek, mint Belgrádban volt. Adama Traoréra külön felhívta a figyelmet.
Budai László 2022. október 13., csütörtök 15:30
Fotó: honvedfc.hu
Nenad Lukic szerint a Zvezdának jobb a védelme, mint a Fradinak, de most sokkal nehezebb dolguk lesz a szerbeknek, mint Belgrádban volt. Adama Traoréra külön felhívta a figyelmet.
Szerző: Budai László 2022. október 13., csütörtök 15:30

Hosszabb interjút közölt a szerb sportal.rs a Honvéd szerb csatárával, Nenad Lukiccsal, a fő téma a ma esti, Ferencváros-Crvena zvezda EL-csoportkörös mérkőzés volt. A kispestiek támadója szerint bár a zöld-fehérek csúnyán elbuktak Belgrádban, ezúttal nem ez lesz a helyzet.

- Teljesen más mérkőzést várok, mint amilyen a belgrádi volt, mert most pont ellentétes a helyzet. Szerintem a Ferencváros az első perctől kezdve támadólag lép majd fel és magasan védekezik, hiszen hazai pályán játszik, ahol mindig nagyszerű a hangulat, és ahol bosszút akar állni a Zvezdán a súlyos vereségért. Az a vereség nemcsak az eredményt tekintve volt fájdalmas, hanem mert a piros-fehérek a játék összes elemében domináltak.

Belgrádban a Ferencváros nagyon elbukott, ezért most egy teljesen más párharcot várok. Az a találkozó nem a reális képet mutatta, ettől függetlenül egy kicsivel a vendégeket tartom esélyesebbnek, de a szerbeknek sokkal nehezebb dolguk lesz.

Lukic arról is beszélt, Magyarországon komoly várakozást tapasztal, így szerinte még a Puskás Arénában is rendezhették volna a találkozót.

- A jegyek már mind elkeltek, és kétségtelen, hogy a Zvezdát nagyszerű atmoszféra várja majd Magyarországon.

Kár is, hogy nem a Puskás Arénában rendezik a meccset, ahol körülbelül 60 ezren is elfértek volna, és valószínűleg még ott is telt ház előtt játszhattak volna.

A Honvéd csatára úgy látja, a két védelmet összehasonlítva a belgrádiak állnak jobban, de most sokkal inkább próbára lesznek téve, elsősorban Adama Traorétól vár kiemelkedő játékot.

- A Zvezda előnye a védekezésben van, ahol magasabb színvonalon vannak, mint a Fradi, amit láthattunk az első meccsen is. Igaz, akkor a Ferencváros támadósora sem remekelt, emiatt most biztos, hogy sokkal motiváltabbak lesznek.

- Adama Traoré a legveszélyesebb és legjobb játékosuk, aki Belgrádban teljesen a háttérbe került, ami persze a Zvezda játékosainak is köszönhető, akik megállították őt. Most sikeresebb lehet, mert nagyszerű játékos.

Olvastad már?
Csercseszov a Fradi-Zvezda előtt: "Nem láttam, hogy konkrétan domináltak volna kint"
A csütörtöki, Ferencváros-Crvena zvezda Európa Liga-mérkőzés előtt Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző, valamint Anderson Esiti nyilatkozott a találkozóról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz