A Fradinak három Premier League-csapattal is versenyt kell futnia Styles ügyében - sajtóhír

Megnevezte egy brit lap azokat az angol élvonalbeli klubokat, ahol komolyabban felvetődött a magyar válogatott Styles Callum szerződtetése.
Dudás Gábor 2022. június 6., hétfő 9:00
Megnevezte egy brit lap azokat az angol élvonalbeli klubokat, ahol komolyabban felvetődött a magyar válogatott Styles Callum szerződtetése.
Szerző: Dudás Gábor 2022. június 6., hétfő 9:00

A háromszoros magyar válogatott játékos, Styles Callum a csakfoci.hu-nak beszélt arról az Anglia elleni Nemzetek Ligája-meccs után Budapesten, hogy kapcsolatban áll a Ferencvárossal, de még nem dőlt el, hol folytatja pályafutását. Mint fogalmazott, számára az NB I-es folytatás is egy lehetőség lehet, ugyanakkor nem zárta ki, hogy az angol első vagy másodosztályban folytatja majd.

A brit Mirror vasárnap éjjeli cikkében megnevezte azokat a Premier League-klubokat, ahol felmerülhet Styles szerződtetése. A 22 éves védő/középpályás távozása elé nem görget akadályt jelenlegi klubja, a harmadosztályba kiesett Barnsley, azaz csak a játékosnak kell elsősorban megegyeznie a legígéretesebb kérővel.

Mint a lap írja, Styles iránt - aki remélte, hogy akár Anglia magyarországi vereségében játszott szerepe is felkelthette az élvonalbeli klubok figyelmét - a PL-be frissen feljutott trió, azaz a Fulham, a Bournemouth és a Nottingham Forest is élénken érdeklődik.

- A válogatottbeli tapasztalatok csak segítenek, klubszinten nem kaphatsz ilyeneket, akik ellen játszol, azok a világ elitjéhez tartozó kaliberű játékosok. A mi csapatunkban is nagyon-nagyon jó futballisták  vannak, magas a színvonal, szóval ez is nyilvánvalóan segíteni fog abban, hogy az álmom, hogy Premier League-játékos legyek, megvalósuljon. Én és a klubom már beszéltünk, és úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb idő a továbblépésre. Már csak le kell ülnöm az ügynökömmel, és megnézni, mi van az asztalon. Drukkolok, hogy valaki ajánlatot tegyen, mert én a csúcson akarok játszani, és a klubnál is azt mondták, hogy ők is ezt várják, szóval remélhetőleg könnyű lesz a folyamat - idézik a magyar válogatott futballistát.

Olvastad már?
Leiskolázták a magyarok a térdelő és fogatlan Angliát, Rossi csapata összevisszán zseniális - brit lapszemle
Ezt írják az angol, illetve brit lapok, miután Magyarország nagy bravúrral 1-0-ra győzött szombaton az Anglia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz