A Fradiból nézett ki magának játékost az egyik legsikeresebb szlovák edző - a DAC-nál köthet ki a válogatott helyett

Szlovákiai sajtóhírek szerint egyre esélyesebb, hogy a bajnok Slovantól távozó Vladimir Weiss az örök rivális Dunaszerdahelynél folytatja pályafutását. És állítólag a Ferencvárostól is igazolna a DAC-hoz.
Dudás Gábor 2022. június 9., csütörtök 16:07
Szlovákiai sajtóhírek szerint egyre esélyesebb, hogy a bajnok Slovantól távozó Vladimir Weiss az örök rivális Dunaszerdahelynél folytatja pályafutását. És állítólag a Ferencvárostól is igazolna a DAC-hoz.
Szerző: Dudás Gábor 2022. június 9., csütörtök 16:07

Mint ismeretes, május végén, húsz mérkőzést követően távozott Dunaszerdahelyről Joao Janeiro, aki ugyan elvezette csapatát a Konferencia Liga-indulásig, de végül nem hosszabbítottak vele szerződést. Utódja sajtóhírek a nagy rivális Slovan Bratislavától távozó Vladimir Weiss lehet és a friss szlovákiai cikkek is ezt erősítik meg, mondván az egyik legsikeresebb szlovák edző új megbízatásról már folynak a tárgyalások a DAC-cal.

Weissnek állítólag több feltétele is volt már, ezek közül az egyik a fia, a Slovannál futballozó válogatott támadó középpályás, ifjabb Vladimír Weiss szerződtetése, a másik pedig a szintén szlovák válogatott Robert Mak érkezése - utóbbinak lejár a szerződése a Ferencvárosnál. A trénerrel hároméves szerződést köthetnek a csallóköziek és már a héten bemutathatják új vezetőedzőként a KORKEP.SK cikke szerint.

A négyszeres szlovák bajnok és kétszeres kupagyőztes Weiss a Slovannal érte el legnagyobb sikereit, de eredményesen dolgozott a válogatottnál és Kazahsztánban is. Nem lenne számára egyébként idegen a dunaszerdahelyi környezet, hiszen játékosként egy idényt lehúzott a DAC kötelékében még az 1990-es évek közepén.

Weisst hírbe hozták egyébként a szlovák válogatott nemrég megüresedett kispadjával is, de oda a cas.sk szerint a cseh Ivan Hašek ülhet majd le.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz