A Fradi-vezér Kassairól: Kíváncsi vagyok, Ancelottit is megbüntetik-e azért, amiért Dollt?

A Fradinál sem mentek el szó nélkül a Real Madrid-Bayern München mérkőzés, és Kassai Viktor játékvezetése mellett. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál beszélt elsősorban a találkozót követő nyilatkozatháborúról.
Budai László 2017. április 21., péntek 6:20
A Fradinál sem mentek el szó nélkül a Real Madrid-Bayern München mérkőzés, és Kassai Viktor játékvezetése mellett. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál beszélt elsősorban a találkozót követő nyilatkozatháborúról.
Szerző: Budai László 2017. április 21., péntek 6:20

- Arra azért nagyon kíváncsi lennék, vajon éppúgy megbünteti az UEFA Carlo Ancelottit, a Bayern mesterét, mint az MLSZ Thomas Dollt, amiért bírálta Kassai ténykedését – tette fel a költői kérdést Orosz Pál a Lokálban, és halkan azt is megjegyezte, érdemes volt megpiszkálni Vad II. István ügyét is, hiszen hosszú idő után a kiváló bíró ismét vezethet majd meccset a Fradinak.

Mint ismert, a Fradi vezetőedzőjének végül 1,5 millió forintos büntetést kellett fizetnie, mert a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozatával „az MLSZ vonatkozásában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák”.

 

Orosz Pál beszélt az elmúlt időszakban gyengén szereplő, az elmúlt öt bajnokit figyelembe véve a formatabellán utolsó helyen álló zöld-fehérek céljairól is.

- Egy ilyen nagy múltú klubnak csakis a bajnoki cím megnyerése lehet a célja – erősítette meg Orosz Pál. – Amíg matematikai esélyünk van, minden egyes pontért keményen harcolunk. A Magyar Kupában próbáljuk feledtetni a bajnoki kisiklást. Thomas Doll irányításával történelmet írhatunk azzal, hogy megnyerjük a kupát, hiszen egy edzővel a Fradi még sohasem vihette haza zsinórban háromszor a serleget. Igaz, még el is kell jutni a döntőig, és a Videotont búcsúztató Budafokot nem szabad lebecsülni.

Az összes eddigi Kassai-cikket itt találod - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz