A Fradi-ultrák közleménye: "Nem volt szurkolói rendbontás Koroncón"

A Koroncó-FTC (0-9) Magyar Kupa-mérkőzés után arról szóltak a sajtóhírek, hogy balhéztak a Fradi szurkolói, az érintettek cáfolnak.
Privacsek András 2016. október 27., csütörtök 14:18
A Koroncó-FTC (0-9) Magyar Kupa-mérkőzés után arról szóltak a sajtóhírek, hogy balhéztak a Fradi szurkolói, az érintettek cáfolnak.
Szerző: Privacsek András 2016. október 27., csütörtök 14:18

A Ferencvárosi C-közép honlapján tett közzé egy közleményt a szerdai Koroncó-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban:

A Ferenczvárosi C-közép a tegnap megjelent MTI által kiadott közlemény kapcsán a helyszínen megjelent tagok beszámolói, és videófelvételek alapján a következőkről tájékoztatja a közvéleményt:

Az MTI eredeti közleménye, melyet sajnálatos módon a tények, beszámolók és videófelvételek ismerete nélkül különböző hangzatos címekkel ellátva átvett gyakorlatilag a teljes magyar média:

“Szurkolói rendbontással ért véget a Koroncó-FTC labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, amelyet a 32 közé jutásért játszottak szerdán.

A találkozó 9-0-s ferencvárosi győzelemmel ért véget, csaknem kétezer néző előtt. A lefújás után verekedés tört ki a hazai, koroncói szektorban helyet foglaló pár száz fradista ultra és a rendezők között, még egy vipera is előkerült a szemtanúk beszámolója szerint.

A botrány az után robbant ki, hogy több drukker átmászott a korláton, és be akart rohanni a pályára.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőri biztosítás mellett zajló mérkőzésen rendőri intézkedés nem volt.”

Ezzel szemben a tények – hangsúlyozzuk helyszíni beszámolók és videofelvételek alapján – a következők:

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgói a szurkolók kérése és a bevett szokások ellenére nem köszönte meg a szurkolóknak a szurkolást.

Az eset komoly indulatokat szült a szurkolótáborban, azonban ennek ellenére egyetlen szurkoló sem mászott át a korláton, egyetlen szurkoló sem kísérelt meg a pályára rohanni, vagyis úgynevezett “szurkolói rendbontás” nem történt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz