A Fradi német védője elcsábítaná a korábbi Bayern-sztárt: "Talán meg kellene őt hívnunk"

Oliver Hüsing szívesen játszana együtt Claudio Pizarróval.
Budai László 2017. március 21., kedd 10:02
Oliver Hüsing szívesen játszana együtt Claudio Pizarróval.
Szerző: Budai László 2017. március 21., kedd 10:02

Werder Budapest címmel jelent meg cikk a sportbuzzer.de honlapon, amely Oliver Hüsinget és Janek Sternberget kérdezte a Fradinál szerzett tapasztalatairól. A két játékos mellett Kleinheisler László, valamint a mellőzött Florian Trinks is megjárta Brémát, ezért már négyfős a brémai csapat Budapesten.

A szerző elsőként fel is vetette, mikor érkezik a 85-szörös perui válogatott, korábban a Bayernben és a Chelsea-ben is megfordult Claudio Pizarro a Fradiba?

- Nagyon örülnék neki. Szerintem nehéz lenne meggyőzni őt egy nyári váltásról, de talán meg kellene hívnunk őt egy hétvégére - mondta Hüsing a felvetésre.

A német védő egyre inkább beilleszkedik a Fradiba, és honfitársának, Janek Sternbergnek is tetszik a budapesti élet.

- Budapestnél nem is lehet többet kívánni. Mindenki láthatja, hogy igazi világváros, egy metropolisz. Itt minden sokkal nagyobb, mint Brémában.

A két játékost arról is kérdezték, miért nem sikerült megállniuk a helyüket Brémában. Sternberg szerint, mivel a Werder főként a kiesés elől menekült, ezért érthető, hogy inkább a tapasztaltabb játékosokat vetették be. Hüsing szerint pedig egy fiatal németnek többet kell nyújtania, mint egy külföldinek, akit sok pénzért a csapathoz hoztak. A Fradi két játékosa arra is válaszolt, visszavágynak-e a Bundesligába.

- Természetesen ez a cél, de megtanultam, hogy nem kell nagyon előre tekinteni. Jól akarok játszani Budapesten, és egészséges akarok maradni – mondta Hüsing, míg Sternberg így reagált: - A legfontosabb számomra, hogy minél többet játsszam, és újra jól érezzem magam. Brémában sajnos nem sok lehetőséget kaptam. Profiként pedig mindig elégedetlen vagy, ha a hétvégén nem a pályán vagy.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz