A Fradi játékosa zöld-fehérbe öltöztet egy válogatottat - fotók

Cristian Ramírez sorra gyűjti ecuadori válogatottbeli társai klubmezeit, cserébe pedig ferencvárosi dresszeit osztogatja a balhátvéd.
Dudás Gábor 2016. november 15., kedd 15:24
Cristian Ramírez sorra gyűjti ecuadori válogatottbeli társai klubmezeit, cserébe pedig ferencvárosi dresszeit osztogatja a balhátvéd.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 15., kedd 15:24

 

A napokban a Tottenhammel is hírbe hozott Cristian Ramírez nem mindennapi gyűjtéséről az Estadio nevű helyi oldal készített válogatást, miután a Fradi balbekkje Arturo Mina (River Plate) dresszét is megszerezte, folytatva érdekes "sorozatát".

Eddig Jaime Ayovi (Godoy Cruz), Jefferson Montero (Swansea), Carlos Gruezo (Dallas), Enner Valencia (Everton), Fidel Martinez (Universidad Nacionala) és Renato Ibarra (Club América).

 

 

 

 

 

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ben Romdhane
Az FTC elismerte, hogy több klub is érdeklődik Ben Romdhane iránt, több ajánlat is érkezett a játékosért ebben a nyári átigazolási időszakban. Legutóbb az egyiptomi Al-Ahly érdeklődéséről lehetett olvasni. (Btolat)
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Tovább az összes átigazoláshoz