A Fradi igazolásával megmentett egy argentin csapatot

A korábbi hírek szerint a Chacarita Juniors egy összegben 445 ezer dollárt kap a Fraditól, ebből a pénzből tudja rendezni adósságait.
Budai László 2018. június 30., szombat 13:15
A korábbi hírek szerint a Chacarita Juniors egy összegben 445 ezer dollárt kap a Fraditól, ebből a pénzből tudja rendezni adósságait.
Szerző: Budai László 2018. június 30., szombat 13:15

A Ferencváros nemrégiben bejelentette, hogy megszerezte a tavaly az argentin első osztályból kiesett Chacarita Juniors középpályását, Matías Rodríguezt. Az argentin sajtóra hivatkozva mi is beszámoltunk róla, hogy a 25 éves futballista lehet a zöld-fehérek történetének legdrágább igazolása. Az FTC 445 ezer dollárt fizet most, ez a későbbiekben egészen 825 ezer dollárig emelkedhet. Sőt, az argentin egyesület a továbbértékesítésből is kap majd 15 százalékot.

Nagyon fontos dollár százezrek 

Az argentin sajtó most arról írt: a Chacaritának óriási szüksége volt a Rodríguezért kapott pénzre. A klub ugyanis a játékosok kéthavi fizetésével tartozott, ezt most ki tudja fizetni a fraditól érkező összegből.  

Sőt, a most már csak másodosztályban induló együttes új igazolásokkal erősíteni is tud még valamennyit a keretén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz