Fotó: fradi.hu

Ügynöke állítja: A Fradi egyik legjobbjáért ajánlat érkezett a Serie A-ból, de a PL-ből és a Bundesligából is keresik

Az ügynök szerint azonban jelenleg csak a Ferencvárosra koncentrál a topligás klubok által kiszemelt albán válogatott játékos.
Nyikes Zoltán 2021. március 3., szerda 13:56
Fotó: fradi.hu
Az ügynök szerint azonban jelenleg csak a Ferencvárosra koncentrál a topligás klubok által kiszemelt albán válogatott játékos.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 3., szerda 13:56

Nagyszerű formában játszik az utóbbi hónapokban a Ferencváros nyáron igazolt albán válogatott támadója, Myrto Uzuni, aki tavasszal zsinórban öt mérkőzésen is bevette az ellenfelek kapuját a bajnokságban, összesen pedig nyolc gólnál és hat gólpassznál jár húsz NB I-es fellépésén.

A 25 éves játékos ügynökének elmondása szerint Uzuni teljesítményére a topligák csapatai is felfigyeltek és akár az is előfordulhat, hogy már nyáron klubot vált.

– Az angol Premier League és a német Bundesliga néhány klubja már felvette velem a kapcsolatot, kifejezve érdeklődésüket Uzuni iránt. Sőt, a múltban a Serie A-ból ajánlatot is tettek érte, de jelenleg kizárólag a most futó szezonra koncentrálunk, Uzuninak jelenleg csak a Ferencváros számít – jelentette ki az albán válogatott játékos ügynöke, Franci Bode az insporti.com-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz