A Fradi Bundesliga-kiszemeltje elismerte, hogy érkezik

Brémából igazol a magyar bajnok védőt.
Dudás Gábor 2016. június 23., csütörtök 9:24
Brémából igazol a magyar bajnok védőt.
Szerző: Dudás Gábor 2016. június 23., csütörtök 9:24

Mint arról már beszámoltunk, javában zajlanak, zajlottak a tárgyalások a Werder Bremen és a Ferencváros között a 23 éves védő, Oliver Hüsing átigazolásáról. sőt, a jelek szerint sikerrel is záródnak.

A kreiszeitung.de cikke szerint a felek 300 ezer euró körüli árban egyeztek meg (első körben a hírek szerint 500 ezret kértek a németek), Hüsing pedig elbúcsúzott a lap cikke szerint csapatától.

- Nagyszerű 12 évet töltöttem el itt. 11 évesen jöttem ide, egy álmom valósult meg azzal, hogy a Weserstadionban játszhattam – szólt a bekk nyilatkozata.

A futballista azonban a kevesebb játéklehetőség (az első csapatban három Bundesliga-meccs jutott neki) a váltás mellett döntött.

- Az elmúlt év nem volt túl kielégítő a számomra. Természetesen szerettem volna több lehetőséghez jutni, de mindig megvan mindennek az oka, és persze a saját érdekeimet is figyelembe kell vennem – mondta Hüsing, aki szerint jó kezekben lesz majd Thomas Doll irányítása alatt.

- Régóta érdeklődött irántam – tette hozzá a Fradi mestere kapcsán a középhátvéd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz