A Fradi álomgólt szerző játékosa: "Tudok ennél is nagyobbakat lőni" – a sérüléséről is beszélt

Nagyjából 50 méterről vette be a Kisvárda kapuját Fernando Gorriarán a keddi Magyar Kupa-találkozón, majd nem sokkal később le kellett cserélni. Az uruguayi labdarúgó elmondta, mennyire komoly a helyzet.
Nyikes Zoltán 2019. február 27., szerda 12:00
Nagyjából 50 méterről vette be a Kisvárda kapuját Fernando Gorriarán a keddi Magyar Kupa-találkozón, majd nem sokkal később le kellett cserélni. Az uruguayi labdarúgó elmondta, mennyire komoly a helyzet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. február 27., szerda 12:00

Ahogyan azt már a honlapunkon is megmutattuk, szenzációs gólokat hozott kedd este a Kisvárda-Ferencváros Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágója.

Az 1-1-re végződő összecsapás mindkét találata látványos volt: a Ferencváros középpályása, Fernando Gorriarán nagyjából 50 méterről ívelt a hálóba, míg a csereként beállt Grozav panenkázva értékesítette a tizenegyest. A lefújást követően a zöld-fehérek uruguayi játékosa a klubhonlapon beszélt a nem mindennapi találatáról.

"Nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, de örülök a gólomnak, sikerült betalálnom, szerencsésnek is mondhatom magamat. Láttam, hogy kint áll a kapus, átemeltem és nagyon örülök, hogy bejött ez a szituáció."

Nem mondanám, hogy karrierem eddigi legnagyobb gólja volt, remélem még tudok ennél is nagyobbakat lőni, de nagyon fontos találat volt ez a mai. Elővigyázatosságból lecseréltek engem, remélem semmi komoly nem történt, így már játszhatok majd a hétvégén – mondta Gorriarán.

A 27 éves játékos 2017 nyarán igazolt a Fradihoz és ez volt a negyedik találata a klubnál. Az előző NB I-es kiírásban két gólig jutott, míg a most futó szezonban éppen az előző fordulóban értékesített egy tizenegyest.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz