A Debrecen közleményt adott ki a Ryan Mmaee vs Dzsudzsák ügyben: "Nem mehetünk el szó nélkül..."

A DVSC úgy fogalmaz közleményében: kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.
Budai László 2022. október 11., kedd 10:36
A DVSC úgy fogalmaz közleményében: kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.
Szerző: Budai László 2022. október 11., kedd 10:36

A Debrecen hivatalos honlapján közleményben számolt be róla, hogy nem hagyja annyiban a Ryan Mmaee vs Dzsuzdzsák Balázs ügyet. Amint arról mi is beszámoltunk, a lefújás előtt és után is komoly feszültséget okozott a pályán Ryan Mmaee cselekedete, miután a Ferencváros marokkói válogatott támadója Dzsudzsák Balázs mellett köpött egyet a vasárnapi, DVSC elleni bajnokin. Az esetet vizsgálta a videóbíró, de végül a pályán nem lett semmilyen szankciója az eseményeknek.

A DVSC minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit. Azonban klubunk nem mehet el szó nélkül az elmúlt vasárnapi találkozó 92. percében csapatkapitányunkkal, Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett. A DVSC kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.

- írja a Loki közleményében.

Olvastad már?
Csercseszov: "Ha nem köpte le Dzsudzsákot, akkor nincs dolgom ezzel"; egy csatárt Rossi figyelmébe ajánlottak - így látták az edzők
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Pakson, illetve a Groupama Arénában. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz