Fradi: A Bundesligából érkezett védő, Böde is riválist kapott - hivatalos

Német hátvéd és osztrák csatár érkezett.
admin 2016. június 23., csütörtök 15:24
Német hátvéd és osztrák csatár érkezett.
Szerző: admin 2016. június 23., csütörtök 15:24

 

A Werder Bremen csütörtök délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Ferencvárossal a 23 éves védő, Oliver Hüsing átigazolásának az ügyében. A transzfer díját a felek nem hozták nyilvánosságra.

 

A mai nap már beszámoltunk róla, hogy maga a játékos is beszélt a német sajtóban az érkezéséről. A labdarúgó többnyire a brémaiak második csapatában kapott szerepet.

A német klub vezérigazgatója, Frank Baumann így kommentálta az átigazolás tényét.

Oliver hozzáállására sosem lehetett panasz a Werdernél, tavaly a második csapat nagy erőssége volt. Sok sikert kívánunk neki a jövőben.

A zöld-fehérek hivatalos honlapja nem sokkal később megerősítette Hüstig érkezését, és egy másik labdarúgó, Marco Djuricin leigazolását is bejelentette. 

Marco Djuricin legutóbb az angol másodosztályú Brentfordot erősítette. Az elsősorban középcsatárként számításba vehető játékos Böde Dánielnek lehet majd riválisa. A 23 esztendős Djuricin kétszeres osztrák válogatott, aki a Red Bull Salzburggal bajnokságot és Osztrák Kupát is nyert. Korábban a Herthában is megfordult, amellyel együtt ünnepelhette az élvonalba jutást - olvasható a fradi.hu-n.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz