Fotó: vi.nl

Fradi: Top 10-es bajnokságból érkezhet Blazic utódja - magyar válogatott csapattársa is volt

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Heraclesben játszó Mats Knoester az egyik legfőbb kiszemelt a védelem megerősítésére.
Nyikes Zoltán 2022. május 25., szerda 10:36
Fotó: vi.nl
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Heraclesben játszó Mats Knoester az egyik legfőbb kiszemelt a védelem megerősítésére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 25., szerda 10:36

Az elmúlt napok igencsak mozgalmasra sikerültek a Ferencváros háza táján, hiszen vasárnap hivatalossá vált a BL-csapattól érkező Adama Traoré szerződtetése, kedden pedig azt is bejelentették, hogy az egyik legjobb támadó, Tokmac Nguen marad az Üllői úton.

Honlapunk úgy értesült, hogy hamarosan újabb igazolás jöhet a Fradinál, ezúttal a védelembe érkezhet új játékos, amennyiben a jelenleg is zajló tárgyalások során megegyeznek a felek.

A csakfoci.hu információja szerint jó eséllyel a Ferencvárosnál folytathatja pályafutását a korábbi holland utánpótlás-válogatott középső védő, Mats Knoester.

Mint ismert, a Fraditól már hivatalosan is távozott a szlovén középhátvéd, Miha Blazic, míg Lasha Dvali is biztosan távozik, így szükségessé válik a védelem megerősítése.

Knoester a holland élvonalból kiesett és a magyar válogatott Szőke Adriánt is foglalkoztató Heraclestől érkezhet, ahol nyáron lejár a szerződése, így tehát ingyen válthat klubot. Knoester a Feyenoord utánpótlásában nevelkedett, 2019-ben igazolt a Heracleshez, amely színeiben 92 mérkőzést játszott.

Olvastad már?
Kemenes tényekkel cáfolja a visszamutogató Pintért: „Nála nem működik a gengszter etikett, valótlan állapotokra vezeti vissza a saját kudarcát”
Kemenes Szabolcs szerint nem túl sportszerű, ha egy edző visszamutogat és az elődje munkáját minősíti. A III. Kerületi TVE korábbi vezetőedzője ezért tényekkel támasztja alá, hogy miért nincs igaza Pintér Attilának.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz