Fradi: Chilei válogatott szélsőt is kaphatnak Boliért a törököktől - sajtóhír

A Gaziantep válogatott játékosát, Ángelo Sagalt is felajánlotta a Fradinak Franck Boliért cserében. Az ulloi129.hu értesülései szerint valóban zajlanak óvatos egyeztetések a felek között.
Budai László 2022. július 27., szerda 15:52
A Gaziantep válogatott játékosát, Ángelo Sagalt is felajánlotta a Fradinak Franck Boliért cserében. Az ulloi129.hu értesülései szerint valóban zajlanak óvatos egyeztetések a felek között.
Szerző: Budai László 2022. július 27., szerda 15:52

A török gaziantepgunes.com számolt be a Ferencváros csatárát, Franck Bolit érintő átigazolás újabb fejleményeiről. A török élvonalbeli Gaziantep továbbra is nagyon szeretné megszerezni a zöld-fehérek támadóját, ezért keresi annak a lehetőségét, mivel győzheti meg az NB I címvédőjét a transzferről.

A legfrissebb hírek szerint az egyesület egy bizonyos átigazolási díj mellett felajánlotta chilei válogatott szélsőjét, a 29 éves Ángelo Sagalt is a Fradinak. Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy valóban zajlanak erről óvatos egyeztetések.

Ez a Gaziantepnek is kényelmes megoldás lenne, a klub ugyanis szabadulna Ságaltól, akinek a török lap szerint túlságosan magas a fizetése, ám nem teljesített a várakozásoknak megfelelően.

A 18-szoros válogatott szélső az előző szezonban együttese 30 bajnokiján játszott, előtte szintén Törökországban, a Denizlisporban futballozott, azt megelőzően pedig Mexikóban, valamint Chilében.

2017-ben kilenc percet játszott a Konföderációs Kupa döntőjében is, ahol Németország 1-0-ra legyőzte Chilét.

Olvastad már?
Nagy bejelentés: A magyar válogatott játékos 483 nap után visszatérhet a pályára
Kalmár Zsolt DAC EKL-selejtezőjén végre visszatérhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz