Felkészülés: Döntetlent játszott a Paks a románok B csapatával

A Paks negyedik felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el romániai FC Hermannstadt "B" együttese ellen Szlovéniában.
Privacsek András 2021. július 11., vasárnap 14:56
A Paks negyedik felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el romániai FC Hermannstadt "B" együttese ellen Szlovéniában.
Szerző: Privacsek András 2021. július 11., vasárnap 14:56

Felkészülési mérkőzés:

Paksi FC - FC Hermannstadt "B" 1-1

Paksi FC: Simon B. - Görög G., Szélpál, Lorentz, Debreceni Á. - Bertus, Gyurkits G. (Budai), Windecker - Hahn, Böde (Szendrei), Nagy (Süvöltős)

Cserék: Rácz, Budai I., Süvöltős A., Szendrei Á., Papp, Lenzsér

- Nálunk többségében a fiatalok játszottak most. Ez egy kicsit gyorsabb iramú találkozó volt, mint amit eddig otthon játszottunk a felkészülési mérkőzéseink során. Ilyenkor a gyorsabb megjátszások és a rövidebb átvételek fontosabbak. Az összecsapás elérte a célját tehát, hiszen más ritmusban kellett futballoznunk, és elsősorban ezért jöttünk ki. Ellenfelünk agresszív volt, jóval kevesebb időnk volt megjátszani a labdát, mint eddig a nyár folyamán. Ez a fajta játék pedig rákényszerített bennünket egy gyorsabb gondolkodásra, ami mindenképpen pozitívum - értékelt Bognár György, a Paks vezetőedzője a találkozót követően a paksifc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz