Vidi: Visszatér a válogatott kapus - győzelemre készül Európában

Szabics Imre vezetőedző a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a MOL Fehérvár FC felkészülten várja az örmény Ararat Jereván elleni párharcot a Konferencia-liga selejtezőjének első fordulójában.
Privacsek András 2021. július 7., szerda 19:08
Szabics Imre vezetőedző a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a MOL Fehérvár FC felkészülten várja az örmény Ararat Jereván elleni párharcot a Konferencia-liga selejtezőjének első fordulójában.
Szerző: Privacsek András 2021. július 7., szerda 19:08

Szabics Imre kiemelte, hogy a felkészülést a válogatott játékosai nélkül kezdték ugyan el, azonban minden labdarúgó nyári teljesítményével elégedett. Az ellenfelet alaposan feltérképezte a szakmai stáb, összesen tíz egykori és jelenlegi válogatott játékos van az örmény együttes keretében, amely a nyáron nagy változásokon ment keresztül. A vezetőedző azt is elárulta, hogy a játékosokat a legjobb tudása szerint készítette fel a szakmai stáb a csütörtök esti találkozóra - írja a molfehervarfc.hu.

- Száz százalékos állapotban érzem magam, a sérülésem szerencsére már a múlté, egyáltalán nem foglalkozom vele. Minden nemzetközi meccs nehéz, így a csütörtök esti is az lesz, de mindenképp győzni szeretnénk hazai pályán. Természetesen van bennem bizonyítási vágy, emellett azonban élvezni szeretném a játékot, hiszen nagyon régen játszottam tétmérkőzést - fogalmazott a sajtótájékoztatón a Vidi kapusa, Kovácsik Ádám.

Csütörtökön este 20 órától a MOL Aréna Sóstóban látja vendégül a Vidi az örmény Ararat Yerevan együttesét a Konferencia-liga első selejtező körének első mérkőzésén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz