Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Ügynöke elárulta, melyik német csapat tett valóban ajánlatot a válogatott támadóért

Lasha Odiladze elárulta, a német másodosztályú St. Pauli konkrét ajánlatot tett Budu Zivzivadzéért, de két svéd és egy török klub is aktív volt.
Nyikes Zoltán 2022. szeptember 10., szombat 9:35
Fotó: molfehervarfc.hu
Lasha Odiladze elárulta, a német másodosztályú St. Pauli konkrét ajánlatot tett Budu Zivzivadzéért, de két svéd és egy török klub is aktív volt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. szeptember 10., szombat 9:35

Az elmúlt hetekben a csakfoci.hu is megírta a grúz médiában terjedő hírt, mi szerint a MOL Fehérvár FC támadóját, Budu Zivzivadzét kiszemelte a korábbi EKL-selejtezős ellenfél, a német élvonalbeli Köln, amely ellen a Vidi játékosa gólt és gólpasszt is jegyzett az idegenbeli mérkőzésen.

Ezzel kapcsolatban az 1tv.ge kereste meg a csatár ügynökét, Lasha Odiladzét, aki így reagált a hírre.

– A Kölnről nem tudok semmit mondani, de Budut valóban hívta három együttes is Németországból, egyaránt a másodosztályból.

A Fehérvárt konkrét ajánlattal kereste meg a St. Pauli vezetősége és jelentős összeget tett érte. Mellette két svéd és egy török klub is aktív volt, de a Vidinek szüksége volt Zivzivadzéra,

miután az átigazolási ablak bezárult és hirtelen nem tudott volna ilyen szintű játékost találni helyette. Ezért Budu végül Magyarországon maradt – idézi a portál az ügynököt.

Az ügynök azt is elárulta, hogy a grúz csatár szerződése 2023 nyaráig érvényes a Vidinél, amellyel vélhetően decemberben kezdenek el tárgyalni az esetleges hosszabbításról. Odiladze megjegyezte, hogy Zivzivadze remek formában van, ezért természetes, hogy sok klub figyeli őt.

Olvastad már?
Újpesten a szurkolók szakították félbe az edzést
A drukkerek elbeszélgettek a játékosokkal a 6-0-ra elveszített, Ferencváros elleni derbit követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz